![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De o saptamana bolesc, si mi-s necajita. Ma simt legata la maini si la picioare. Atatea lucruri depind de mine! Si culmea, mananc cat mai natural:D
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi am inceput o cura cu ceai de napraznic, bun pentru detoxifiere. Pentru inima, am paducel, iar pentru o buna digestie - seminte rasnite: susan, in, dovleac, floarea-soarelui. Mai adaug nuca, migdale, fulgi de ovaz si iese un meniu gustos, hranitor si sanatos. Din cand in cand renunt la cele de mai sus si mai beau si un vin cu scortisoara sau un bitter suedez preparat de mine. Mai am intr-un borcan scortisoara cu miere, in altul preparatul conform retetei Monicai Tatoiu. Mi-am pus si niste catina cu miere la frigider. In caz de gripa, dau fuga in balcon, unde am aloe. Rup o frunza, o mananc si astept minunea care nu prea intarzie. Iar dimineata, din cand in cand, un suc proaspat de morcov este minunat. |
|
|||
|
|||
![]()
mai de baza sunt fructele si legumele...si branzeturile....carnea, salamurile, muschiul file, tiganesc sunt pline de nitrati....sa va uitati ce de nitrati...a si acidul citric e cancerigen....sa cititi despre...va cruciti...e peste tot la Mc donalds, in placinta cu mere, care imi placea, in sucuri....eugenii...nu mai mananc nimic de la fast food....acolo tot e prajit in ulei de luni....tot ce iti faci tu e cel mai sanatos....si folosesc mult ulei de masline....e mai bine...my advice...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu esti singura :) Si eu am fost necajita,dar din pacate nu se mai poate face mare lucru din momentul in care ai luat virusul sau bacteria.Mult mai bine ar fi sa prevenim,si totusi cand esti sanatos uiti de preventie si de cure. Un mic truc care a mers de cateva ori:cand simt ca ma ia raceala sau am stat in frig iau putin ginger(ghimbir?)sub limba.Este iute de-ti dau lacrimile dar merita. Anul trecut m-am incuiat pe dinafara casei si am stat vreo 4 ore intr-un tricou subtire intr-o vreme mohorata de noiembrie cu burnita.Cand am reusit sa intru in casa,am tinut ginger sub limba si m-am incalzit instantaneu,plus ca am scapat de o raceala pe cinste!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa mancam sanatos! | Melissa | Postul | 525 | 18.09.2024 10:39:24 |
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 14:03:44 |
Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 08:55:36 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Otrava din sarea de bucatarie pe masa tuturor romanilor! | heaven | Generalitati | 21 | 14.11.2010 15:16:41 |
|