![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
ilegalitatea au stabilit-o oameni ca dvs.
Se cuvine ca Aceluia care a facut toate cele vazute, deci implicit si padurea, sa i se aduca jerfa spre consolidarea casei sale tocmai din creatia sa.Cu atat mai mult cat padurea era proprietatea bisericii. La fel cum un taran, care face cojoace poate sa le vanda ptr a-si face o casa sau a-si cumpara o haina.
|
||||
|
||||
|
Citat:
iar daca oamenii bisericii nu le respecta, la ceilalti de ce mai avem pretentii? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Legalizam avortul, in curand si prostitutia. Si din pacate, lista legilor strasnice e lunga.Dar cel mai bine ma opresc aici. Cum isi permit slujitorii Bisericii sa nu respecte legile statului?
|
||||
|
||||
|
Citat:
adica preotii pot sa incalce legile doar pentru ca sunt sfintiri? si da, slujitorii Bisericii sunt obligati, sub sanctiunea Legii, sa respecte Legea tarii. ce ti se pare iesit din comun? |
|
|
||||
|
||||
|
Sunt obligati sa respecte legea tarii, atata timp cat nu incalca legea lui Hristos.
|
||||
|
||||
|
Citat:
asa ca ... |
|
|
||||||
|
||||||
|
Citat:
Apropo, statutul special al proprietatilor nu e o chestie romaneasca, asa e pe peste tot in lume (cel putin in lumea in care am umblat eu, si nu e tocmai mica). Citat:
Avortul e legal deja (daca ai stii ce s-a intamplat cat a fost ilegal, te-ai mai gandi), iar prostitutia exista oricum, fie ca e legala, fie ca nu. Dar e mai confortabil sa ne facem ca nu exista, la pachet cu femeile exploatate sexual, nu-i asa? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mai ramane sa dovedim si ca respectivii il reprezinta pe Acela, si am incheiat cazul. Legal vorbind. Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si se mai vor si model de comportament pentru ateii aia imorali.
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Preotii din diaspora | sophia | Preotul | 131 | 15.06.2010 20:16:58 |
| Cele doua preotii | Marius22 | Preotul | 4 | 30.09.2009 13:13:02 |
| CE ne fac preotii nostrii | Laurentiu | Generalitati | 50 | 17.09.2007 19:18:11 |
|
|