![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu e chiar așa, să nu exagerăm.
Eu am același IP de ani buni și sunt la un provider mare. Se schimbă des IP-urile când se intră pe conexiuni gen dial-up sau 3g/hspda, dar când e vorba de adsl sau modem de cablu IP-urile, chiar dacă în principiu sunt dinamice, se schimbă din an în Paște. Iar Mihai nu putea să intre cu IP-ul lui neica-nimeni decât dacă eventual e din zona Constanța și are același provider de net.
|
|||
|
|||
![]()
Cataline,scurt si la obiect :) Aveti idei fixe cu ecumenismul.Pe mine ma doare-n posterior de el.Ca si pe multi,extrem de multi,alti vestici.Nu ma baga in oala data in clocot a motivatiilor de acest gen.Sunt prea lenes ca sa ma info despre ce d**u este vorba.Motivatia mea,ref la Parintele Gheroghe era simpla,public spusa:am crezut,si cred in continuare,ca ar fi putut oferi multe explicatii la sectiunea Patristica unde,coincidenta sau nu,am si eu un interes in sensul ca doresc explicatii in detaliu pe anumite aspecte.Daca dansul a considerat altfel asta este,nu este treaba mea.Daca asta inseamna ecumenism atunci ma duc d**u pe o insula pustie si trimit mesaje-n sticla umanitatii,acolo cu cine d***u sa ma unesc?Eu cu mine insumi?:)
Ecumenism,cipuri,conspiratii oculte,orice de acest tip.Nu figureaza pe agenda prioritatilor mele.Prin urmare,te rog,inceraca sa intelegi ca nu orice interes,fie si doar intelectual,trebuie sa fie si suspect,ecumenist.O sa inebuniti frate pe teoria conspiratiei..unde ceea mai buna conspiratie-constipatie este teoria in sine :) Multumesc pt intelegere.Am alergie la teorii de acest tip. Last edited by Scotland The Brave; 22.09.2011 at 14:18:31. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-am citit postarile si pe Catolica.ro; si acolo esti f impaciuitor in ceea ce priveste, ca sa dau si un exemplu, purcederea din Fiul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prima a fost cea despre LapetitMoc , iar acum constat (asa cum am prezis de multa vreme) ca si userul MariS nu este f. departe de ea . Cam cu vreo 3 luni in urma am cenzurat si criticat sustinut atitudinea si substanta postata de MariS in mod repetat precum si crizele de smerenie si bunavointa precum si sacii de binecuvintari aruncate in stinga si dreapta ca duhnind de falsitate . Astazi aflu ca pe siteul catolic face la fel si cu aceia renuntind insa la marturisirea ortodoxa ... Cind l-am criticat , pe baza celor postate, sora Melissa (care nu stiu pe unde o mai fi si ea daca nu cumva o fi si fost banata !) s-a umplut toata de fronda si cerea adminului sa ma baneze pe motiv cum ca indrasnesc sa atac un asa smerit ortodox . Iata cine era smeritul ortodox ... prrecum si sora mult partinitoare . Cita falsitate si meschinarie si cit de machiavelic/dracesc ascunsa ! Si cite manevre nu se desfasoara pe forum fara ca multi sa prindem chiar de veste ! Ia aduceti-va aminte fratilor forumisti despre inteventiile mele periodice privitoare la caliatea postarilor si a useruilor , la criticile pe care le faceam si la manevrele cu care eram intimpinat de catre acestia la acele momente ... cine avea dreptate ? Unde este adevarul ? Acum aveti ocazia sa vedeti singuri cum sta treaba cu balta de bunavointa si sarm a celor mai activi si mai dedicati useri la un moment dat !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu personal nu agreez egumenismul deoarece îmi iubesc mult credința în care m-am născut și doresc să rămână așa cum a făcut-o Sfinții Părinți. Intervin, dar o fac pentru că așa cred eu, nu câ m-ar pune cineva. Te rog să-mi fie cu iertare dar de ce scrii pe pagina ta la biografie "sărac cu duhul?" Te rog mult de tot să-mi explici. Last edited by dorinastoica14; 22.09.2011 at 15:03:52. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
@anita, si eu sunt impotriva ecumenismului, dar a aceluia care MODIFICA ceva in dogme sau invataturi, nu sunt impotriva discutiilor si intelegerii interconfesionale. Sf Marcu s-a dus sa discute si sa se inteleaga, dar A PLECAT doar atunci cand TREBUIA SA SEMNEZE si nu dat nicio palma. Har, smerenie si jertfa de sine.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nelamuriri din citate - "nu esti de-al Nostru" | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 61 | 15.12.2012 20:09:01 |
Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! | cristiboss56 | Generalitati | 502 | 17.08.2011 15:07:01 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Cine suntem? Ne ducem in lume si cautam tot "al nostru si ai nostri"? | sophia | Generalitati | 40 | 03.05.2010 22:06:45 |
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 05:51:36 |
|