![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Urât din partea ta că pui la îndoială mărturia deja a două persoane. Ce s-a întâmplat cu tine Mihailc? Te știam cu totul altfel până azi... Îmi pare rău...
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamnă, demonstrați (că se poate de data aceasta) că am scris lucrurile acuzate (prin sucitură de condei) de dumneavoastră. Și să știți că ghilimelele acelea nu vă fac cinste, dar nici pe mine nu mă vor determina să vă respect mai puțin...
|
|
||||
|
||||
![]()
In legatura cu adventistii si ei cred ca painea si vinul doar simbolizeaza trupul si sangele Domnului, in comparatie cu BO care crede ca paine si vinul sunt chiar trupul si sangele mantuitorului Hristos. Despre cinstirea Maicii Sfinte de catre adventisti sau daca ei o cinstesc nu stiu ce sa spun. Nu am astfel de informatii. Stiu doar ca ei nu au cultul sfintilor. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
@99: mi-ati demonstrat de prea multe ori ce fel de domn sunteti. Continuati-va boxul verbal cu toata lumea…. Btw, mai aveti vreo jumatate de ora pana incepe fotbalul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sectare, mai ai ceva de cîrîit, de cră-crăit ?? Sau după ce ți s-a închis gura cu argumente ai început să o dai în derizoriu? Așa cum ai fost învățat, mârlane. Și mai târziu, ca și cum nu ți s-ar fi închis gura aia spurcată, o să începi din nou cu aceleași aberații, poate poate găsești un fraier care să te creadă. Din nefericire pentru tine, mârlane, nu prea îți merge. Asta este, mârlane, e greu cu ortodocșii. Poate nu știai. Văd că tot afli în fiecare zi și nu te astâmperi.
Last edited by Savonarola; 15.09.2011 at 19:22:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Nu sunt microbist. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ghilimelele vor fi inlaturate in momentul in care voi simti o adiere crestineasca venind din partea d-voastra. Pana atunci, o sa lecturez tacit replicile persiflatoare (oricum administratorul acestui forum va tolereaza totul), sagetile otravite, ridiculizarea Sfintelor Taine la ortodocsi (cum ati facut si azi cu acea comparatie Hristos-vierme-porc), pentru ca acesta e stilul d-voastra de a face conversatie, fara jigniri si malitie e imposibil sa dialogati. Cand vi se raspunde in acelasi mod, va resimtiti, aveti pretentia de a fi tratat ca un domn, de parca respectul se cere, nu se castiga. Uneori esti nevoit sa uiti de "arta dialogului si a criticii", pentru ca d-voastra sa ne puteti intelege, deci sa coboram si noi la acelasi nivel si mod de conversatie pe care incercati sa-l impuneti pe acest forum. O seara placuta!
Last edited by ioanna; 15.09.2011 at 20:01:41. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|