Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.09.2011, 19:05:10
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Ieșirile tale de scutier credincios sunt admirabile până la un punct, cu condiția să nu mai fie însoțite de justificări mincinoase cum că nu vă știți, nu vorbiți între voi etc. etc. etc.
Urât din partea ta că pui la îndoială mărturia deja a două persoane. Ce s-a întâmplat cu tine Mihailc? Te știam cu totul altfel până azi... Îmi pare rău...
Vechi 15.09.2011, 19:08:45
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Chiar ca ai avut rabdare cu "domnul" 99 pentru care drojdia e necurata si implicit Imparatia Cerurilor e necurata.
Doamnă, demonstrați (că se poate de data aceasta) că am scris lucrurile acuzate (prin sucitură de condei) de dumneavoastră. Și să știți că ghilimelele acelea nu vă fac cinste, dar nici pe mine nu mă vor determina să vă respect mai puțin...
Vechi 15.09.2011, 19:14:02
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Domnule Stefan-Florin nu stiti, sectantii, cum sunt adventistii sau martorii lui Iehova se impartasesc cu trupul Lui Hristos sau Il resping pe Hristos? pe Maica Domnului stiu ca o jignesc prin atitudinea lor.
In legatura cu adventistii si ei cred ca painea si vinul doar simbolizeaza trupul si sangele Domnului, in comparatie cu BO care crede ca paine si vinul sunt chiar trupul si sangele mantuitorului Hristos. Despre cinstirea Maicii Sfinte de catre adventisti sau daca ei o cinstesc nu stiu ce sa spun. Nu am astfel de informatii. Stiu doar ca ei nu au cultul sfintilor. Doamne ajuta!
Vechi 15.09.2011, 19:16:04
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

@99: mi-ati demonstrat de prea multe ori ce fel de domn sunteti. Continuati-va boxul verbal cu toata lumea…. Btw, mai aveti vreo jumatate de ora pana incepe fotbalul.
Vechi 15.09.2011, 19:16:12
Savonarola Savonarola is offline
Banned

Data înregistrării: 12.08.2011
Locație: Bizanțul de dupa Bizanț
Implicit

Sectare, mai ai ceva de cîrîit, de cră-crăit ?? Sau după ce ți s-a închis gura cu argumente ai început să o dai în derizoriu? Așa cum ai fost învățat, mârlane. Și mai târziu, ca și cum nu ți s-ar fi închis gura aia spurcată, o să începi din nou cu aceleași aberații, poate poate găsești un fraier care să te creadă. Din nefericire pentru tine, mârlane, nu prea îți merge. Asta este, mârlane, e greu cu ortodocșii. Poate nu știai. Văd că tot afli în fiecare zi și nu te astâmperi.

Last edited by Savonarola; 15.09.2011 at 19:22:41.
Vechi 15.09.2011, 19:22:11
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Va trebui până la urmă să te hotărești: sf. Chiril se referă la simbolistica VT în context iudaic, ori la Cina Domnului? Ori la amblele. Ori la niciuna (cum probabil ți-ar conveni ca să-ți iasă pasența). Și apoi, dragul meu, Hristos nu în context iudaic a folosit simbolurile? Că era miel, că era azimă... Să nu judecăm lucrurile în context balcanic. Spre pildă dacă eu ți-aș face un compliment de genul celui făcut lui Isahar (Facerea 49,14) "în context iudaic", spunându-ți "ești un măgar!", cum te-ai simți?
Păi cum să-ți răspund, novotestamentar și cu dedicație specială: "mergi înapoia mea, satano!" (Luca 4;8). La Patristică îți mai dau cinci ani de studiu intensiv și după-aia mai vorbim! În fragmentul căruia i-ai dat un paste în scârbă, vorbește despre Vechiul Testament, nu despre Euharistie.

Citat:
Reciprocitatea se referea la metoda de lucru, nu la persoane
N-avem niciun folos dacă aruncăm noroiul peste aur. N-are de câștigat nimic noroiul din combinația asta! Tot mizerie teologică sectară rămâne!

Citat:
Nu mi-am propus niciodată să te insult, oricât ai [mai] coborî standardul.
Dai tu târcoale vulcanului, dar ți-e teamă că te arzi!
Vechi 15.09.2011, 19:22:37
Banned

Implicit

Citat:
@99: mi-ati demonstrat de prea multe ori ce fel de domn sunteti. Continuati-va boxul verbal cu toata lumea…. Btw, mai aveti vreo jumatate de ora pana incepe fotbalul.
Nu doamnă, după ce mi-ați învinețit ochiul, renunț... O seară plăcută!

P.S. Nu sunt microbist.
Vechi 15.09.2011, 19:23:15
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Savonarola Vezi mesajul
Sectare, mai ai ceva de cîrîit, de cră-crăit ?? Sau după ce și s-a închis gura cu argumente ai început să o dai în derizoriu? Așa cum ai fost învățat, mârlane. Și mai târziu, ca și cum nu ți s-ar fi închis gura aia spurcată, o să începi din nou cu aceleași aberații, poate poate găsești un fraier care să te creadă. Din nefericire pentru tine, mârlane, nu prea îți merge. Asta este, mârlane, e greu cu ortodocșii. Poate nu știai. Văd că tot afli în fiecare zi și nu te astâmperi.
Poftim! Și tocmai îți făcusem un compliment pe celălalt topic!
Vechi 15.09.2011, 19:26:29
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Păi cum să-ți răspund, novotestamentar și cu dedicație specială: "mergi înapoia mea, satano!" (Luca 4;8). La Patristică îți mai dau cinci ani de studiu intensiv și după-aia mai vorbim! În fragmentul căruia i-ai dat un paste în scârbă, vorbește despre Vechiul Testament, nu despre Euharistie.
Cu atât mai bine! Exceptând bineînțeles scârba și dedicația specială.
Vechi 15.09.2011, 19:59:29
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Nu doamnă, după ce mi-ați învinețit ochiul, renunț... O seară plăcută!
.
Ghilimelele vor fi inlaturate in momentul in care voi simti o adiere crestineasca venind din partea d-voastra. Pana atunci, o sa lecturez tacit replicile persiflatoare (oricum administratorul acestui forum va tolereaza totul), sagetile otravite, ridiculizarea Sfintelor Taine la ortodocsi (cum ati facut si azi cu acea comparatie Hristos-vierme-porc), pentru ca acesta e stilul d-voastra de a face conversatie, fara jigniri si malitie e imposibil sa dialogati. Cand vi se raspunde in acelasi mod, va resimtiti, aveti pretentia de a fi tratat ca un domn, de parca respectul se cere, nu se castiga. Uneori esti nevoit sa uiti de "arta dialogului si a criticii", pentru ca d-voastra sa ne puteti intelege, deci sa coboram si noi la acelasi nivel si mod de conversatie pe care incercati sa-l impuneti pe acest forum. O seara placuta!

Last edited by ioanna; 15.09.2011 at 20:01:41.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38