![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mare minciuna ce spui ca vii din spañia este adevarat ca sunt MARICOÑ multi aici dar nu sunt asa cum tu vrei sa faci sa se Inteleaga eu traiesc de 10 ani aici si nu vad ce tu vrei sa induci cu multa Indrazneala si sa faci sa creada poporul acesta ortodox ca asa este normal. Daca este normal de ce nu la facut Dumnezeu pe homosexual sau maricon sa aiba partea corpului ca si femeia si sa nasca copi sau crezi ca daca se masturbeaza intre ei este si normal ¿¿¿¿¿¿ ; Lasate de propuneri si cauta pe Hristos daca ai pretena RomInca daca nu cauta sa nu faci vrajba aici ca acest subiect nu este pentru noi cei crescuti si botezati ortodoxi . Dupa felul In care pui problema cred ca esti homo si vrei sa aduci argumente care nu au fundament.;;; daca este asa cum tu vrei sa spui ca este bine ca am evoluat spre nou crezi ca Dumnezeu nu este acelasi de la facerea lumi si astazi ca sa mai scHimbat sa modernizat dupa placerile creaturi create de mIna Lui nu???? tu nu esti spaniol cum nu sunt eu marochi te nu stii ce vrei ca nu ai dreptate de nici un fel esti stapInit de duhuri vrajmase lui DUMNEZEU. daca ar fi voia Lui Dumnezeu de ce a mai facut srtamosului nostru Adam pe eva de ce nu a lasat numai pe adam si sal faca sa se reproduca singur far de Impreunare cu femeie .?????????????????? mai bine abandoneaza acest subect si te du si te Increstineaza si te boteaza si te fa crestin ortodox ca ve gasi raspunsul sigur la o vreme hotarIta de Dumnezeu. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| SUA si Homosexualitatea | Diana67 | Homosexualitatea | 132 | 11.12.2015 19:35:30 |
| Homosexualitatea in viitor | SylverCheetah53 | Homosexualitatea | 41 | 29.07.2010 12:28:09 |
| Homosexualitatea | NTatiana | Intrebari utilizatori | 5 | 10.03.2010 22:23:56 |
|
|