![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu Dumnezeu nu aude si nu vede, ci omul este cel care ignora lucrarea si prezenta lui Dumnezeu. Dumnezeu nu este unul dintre noi, asa ca nu exista ceva care sa nu fie cunoscut Lui.
Daca au fost cereri care nu s-au implinit, iar noi le-am cerut implinirea cu credinta, atunci sa stim ca nu ne erau de folos spre mantuire. Sau Dumnezeu asteapta de la noi mai multa staruinta in rugaciune. In niciun caz, nu trebuie sa vedem in Dumnezeu o fiinta incapabila sa ofere raspuns tuturor problemelor omului. Sa ne rugam si vom simti prezenta Sa. Nu prin speculatie, teorie, ajungem sa-L traim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca nu aveti raspunsuri la intrebarile mele, o dati cotita cu spoveditul si cu rugaciunea. Sau ca Dzeu e dincolo de ratiune. Poate asa e si Mos Craciun. Sau Krishna. Eu care stiu ca e adevarat?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe Soare poti sa-l vezi (deci stii sigur ca exista). Soarele nu te judeca. Soarele iti da lumina si caldura (deci viata). Soarele nu are nevoie de biserici si de oameni care sa-ti intermedieze contactul cu el. Poti sa te rogi la Soare si rugaciunile tale vor fi ascultate cam in aceiasi masura ca orice alt tip de rugaciuni. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cerceteaza-ti inima si acolo il vei gasi pentru ca acolo ti-l va trimite Dumnezeu. Succes! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
de ce va certati?
orgoliul bata-l vina ; fiecare dintre voi crede ca detine sau e mai aproape de adevar;cand o sa fiti morti in cosciug si popa va facea ultima slujba la cimitir voi veti ridica capacul si veti zice :aaamiin! asa ca sa aveti ultimul cuvant. aici un om incepe sa isi piarda credinta in Dumnezeu si voi va certati. sa ii cereti scuze. |
|
|||
|
|||
![]()
da...asta e exagerare....sa te enervezi pe Dumnezeu....cine suntem noi sa apreciem....suntem niste bieti pacatosi....si justitiari...nu avem voie sa facem asta...suntem slabi...in genere..
|
|
|||
|
|||
![]()
Foarte mulți sunt dezamăgiți atunci când, făcând câteva fapte bune pentru a-I fi pe plac lui Dumnezeu, constată că asta nu-i scutește de suferință, că Dumnezeu nu ia partea „băieților buni”, ba uneori îi lasă să sufere mai mult decât pe cei care fac ticăloșii. De ce nu corespunde Dumnezeu imaginii noastre? De ce nu este El ceea ce am vrea noi să fie, adică un tătuc blând care să ne ferească de rele?
Îți amintesc, dragă Firespirit, că răul în lume l-a adus omul, prin neascultarea de Dumnezeu. Că de atunci a intrat moartea, boala și toate suferințele (care s-au răsfrânt asupra întregii făpturi, inclusiv asupra animalelor, care îi sunt supuse omului). Că tot ce vezi suferință în jurul tău e rodul omului. Și că Dumnezeu însuși, pentru a ne scăpa de moarte (însă nu și de suferința acestei vieți), S-a făcut om, a primit din plin suferința omenească - morală și fizică, transfigurând-o. Adică dându-i un sens mântuitor. Nu ne-a eliberat de suferință, ci a preluat-o asupra sa, așa încât oricine se unește cu Hristos va simți că El îi poartă crucea; sau că o poartă împreună cu Hristos. Dar crucea suferinței o are fiecare dintre noi și nimeni nu se poate mântui fără să o poarte. Edit: Aș mai adăuga că tocmai asta arată că El e Dumnezeul cel adevărat: pentru că e singurul care ne-a arătat iubirea Sa, singurul care a murit pentru noi și cu noi, singurul care ne întinde mâna ca să trecem împreună cu El prin durere și moarte. Last edited by N.Priceputu; 06.09.2011 at 12:33:22. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? | Mflory | Generalitati | 65 | 22.01.2015 23:14:41 |
Oare toti cei din Rai pot sa-l vada nemijlocit pe Dumnezeu? | sergiu | Din Noul Testament | 51 | 06.03.2010 12:31:10 |
Ajutati-l pe Daniel sa auda si sa vorbeasca! | vip_roxybodea | Umanitare | 1 | 24.06.2008 08:56:14 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
GLASUL MEU SA SE AUDA IN CER | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 16.08.2006 16:15:30 |
|