![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ceilalti inviati cum au fost? Spre exemplu, Lazar (din Betania) a inviat fara un ochi sau fara o unghie la piciorul drept? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Neaguu; 31.08.2011 at 16:57:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O dilemă pentru dl Neagu (fără legătură cu chestiunea de mai sus): Cum m-am trezit eu la ora 7 dacă nu știam de mine? Dormeam buștean! Citat:
Pentru sucitorii de cuvinte (ori doar virgule) oricum ar fi spus, tot sucit sună. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Caci va veni vremea cand oamenii nu vor putea sa sufere invatatura sanatoasa; ci ii vor gadila urechile sa auda lucruri placute si isi vor da invatatori dupa poftele lor. Pai eu de ce ma duceam la seminarii despre apocalipsa? Ca sa vad viitorul .... |
|
|||
|
|||
![]()
Depinde ce intelegi prin nemurirea sufletului.
La urma urmei el odata ajuns in lacul de foc poate fi desfiintat complet sau modificat, reciclat. Nemurirea sufletului se mai poate referi si la ajungerea lui in locuinta mortilor de unde apoi are sansa sa fie scos teafar. Adica in sensul ca nu se pierde odata cu trupul. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ce a vrut să zică, ci ce a zis literalmente. Tu ai sucit exact ce a scris el.
Citat:
"Și Iisus i-a zis: Adevărat grăiesc ție, astăzi vei fi cu Mine în rai." (Luca 23,43) Dacă muți virgula (oricum inexistentă în original) un cuvânt mai la dreapta, se schimbă tot sensul frazei și se duce pe râpă toată "nemurirea sufletului". Citat:
![]() Citat:
Ideea aceasta e "nouă", cam de pe vremea când a fost scrisă Biblia. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Domnule daca consideri Nt o carte perfecta inseamna ca si aceasta evanghelie este perfecta. Dar nu e perfecta daca a bagat cuvantul astazi nejustificat in text ca sa lase loc la confuzii!
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Neaguu;395578]Apoi te inseli doar catolicii cred asta! De aici a aparut si marea schizma. Asta a fost prima mare erezie care a avut continuitate. Oricum cand a aparut ea era o idee noua poti verifica! Si nu era inteleasa decat de cei care apartineau de Roma adica de putini crestini![quote] Acei "puțini" creștini sunt astăzi peste un miliard! Asta sugeram că majoritatea nu e un argument pentru valabilitatea dogmei.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Astazi, adica in ziua in care Iisus era torturat pe cruce, batjocorit de unii oameni care mai inainte poate il ridicau in slavi, parasit de aproape toti apostolii sai, cand totul parea pierdut, iar Iisus parea fara putere. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|