Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.08.2011, 12:31:07
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Dar unde este domnule, dacă nu în Cer? Sper că nu crezi ca iehoviștii că este pe acest pământ, ori ca sataniștii ce cred că este în fundul pământului!
Domnule daca o iei in batjocura eu iti spun ca raiul a fost pe pamant.

Citat:
Neagule, eu zic s-o lași baltă că începi să emiți aberații... Până acum se urcau la cer doar "sufletele" (adică un fel de fantome), acum se ridică și trupuri? Ici o mână, colo un picior.
Omule daca nu sti Iisus este primul inviat din morti. Adica ce nu au mai fost si altii inviati? Dar daca pana acum sufletele ajungeau in rai Iisus a fost primul om inviat in trup perfect(vezi rapirea credinciosilor).Sau mai bine zis ce scri chiar tu in continuare!
(Acum pe bune, Hristos a înviat și S-a înălțat la cer cu trup și duh (adică un suflet viu), în mod vizibil și chiar pipăibil (L-a pipăit Toma), nu pe bucățele!(

Citat:
Când a rostit cuvântul "astăzi" era încă vineri - mai corect spus "ziua pregătirii" [pentru sabat], după ce a murit s-a făcut și sabat căci apusese soarele (la 18,30). Ce n-ai înțeles ?
Pai domnule tu te ametesti singur iara. Daca a murit sambata inseamna ca a inviat a doua zi. daca a murit vineri exact cand a apus soarele(de unde concluzia asta cand chiar tu ai spus ca au mai fost niste evenimente) e la fel! Eu daca dorm vineri exact in momentul cand se face sambata si ma scol Duminica am adormit 2 nu 3 zile! In fine vad ca la tine nu merge nici cu metoda 1+1...
Citat:
Ce e de explicat aici? Trebuie doar să crezi cuvintele Mântuitorului (Matei 12,40 și Luca 24,46) și ale apostolului Pavel (1 Cor.15,4).
40. Caci, dupa cum Iona a stat trei zile si trei nopti in pantecele chitului, tot asa si Fiul omului va sta trei zile si trei nopti in inima pamantului.
Diferenta este ca Iisus a inviat din morti prin forta lui!
46. Si le-a zis: "Asa este scris si asa trebuia sa patimeasca Hristos si sa invie a treia zi dintre cei morti.
Deja se poate vedea ca Iisus invie nu este inviat. Dar cum sa invie daca nu stie de el?
14. Si, daca n-a inviat Hristos, atunci propovaduirea noastra este zadarnica, si zadarnica este si credinta voastra.
Exemplele tale arata cat de indoctrinat esti deoarece nu ai inteles intrebarea!!!
p.s repet intrebarea (poate nu o intelegi deoarece mintea ta e supusa sti tu cui nu scriu ca sa nu te superi...): daca Iisus nu stia de el ca era mort cum a inviat din morti? Deoarece el spune :"Stricati templul acesta, si in trei zile il voi ridica."
Nu mai vorbesc ca el a predicat sufletelor din inchisoare (
18. Hristos, de asemenea, a suferit o data pentru pacate, El, Cel Neprihanit, pentru cei nelegiuiti, ca sa ne aduca la Dumnezeu. El a fost omorat in trup, dar a fost inviat in duh,
19. in care S-a dus sa propovaduiasca duhurilor din inchisoare,

Last edited by Neaguu; 30.08.2011 at 12:39:24.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38