![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre sfinti: sfintii sunt prietenii oamenilor; sunt mijlocitori intre noi si Dumnezeu, ei adauga rugaciunea lor puternica si bine primita, rugaciunilor nostre bine primite si ele, zic eu, dar slabe-slabute si nevrednice asa cum suntem si noi, oamenii de rand. |
|
||||
|
||||
![]()
Inteleg ce vreti sa spuneti, multumesc tuturor pentru raspunsuri, voi incerca incet-incet sa ma schimb cu toate ca este usor de zis, dar mai greu de facut. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am vazut ca la confesiune ai scris "catolic", incearca sa cunosti ortodoxia in duhul ei, sigur vei avea doar de castigat. Esti la o varsta la care probabil ai suficient timp liber, timpul asta liber e o mare comoara care mai tarziu s-ar putea sa nu o mai ai asa la indemana, foloseste-l intelept. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce a scris el, nu ce ai scris tu.
Cand cineva nu a mai fost la biserica de ani de zile sau cand a fost traumatizat, si cineva iti spune "trebuie sa te duci la spovedanie" o sa te intrebe "o sa ma doara?" E ca la dentist. Nu toti au avut o experienta favorabila in acest sens. Si gandeste-te ca mai e si catolic, iar multa lume cand zice catolic zice "inchizitie", "penitenta", "purgatoriu", etc. Dar nu e asa, trebuie sa fie si "baieti buni" acolo. Eu n-am cunoscut personal nici un preot de-al lor (doar din filme) si presupun ca daca nu au viata de familie sunt un pic mai reci, mai distanti, mai "in lumea lor" si mai departe de problemele noastre, dar cei "din filme" erau ok . Trebuie sa existe si in realitate astfel de personaje. Last edited by fallen; 26.08.2011 at 11:29:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti place sa citesti? Ai putea gasi pe aici cateva topicuri unde ai gasi recomandari interesante sau poti deschide unul nou si sa vezi cam ce ti se recomanda pentru a-ti face o imagine asupra ortodoxiei, inclusiv de ce suntem ortodocsi (si credem ca asa e bine) si nu romano-catolici. Te-ar putea ajuta sa-ti cladesti o viata spirituala in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca in definitiv pentru asta avem viata asta pe pamant, restul sunt lucruri care vin si se duc.. |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ursii polari, e bine sa traiasca la Polul Nord, pentru lei, in savana. Si cu toate astea cu totii fac voia Domnului. Altfel ne facea Dumnezeu pe toti o singura specie.
E drept ca dintre toate speciile, noi oamenii ne-am indepartat cel mai mult de voia Domnului; de fapt suntem chiar singurii care au facut asta; norocul nostru este ca suntem specia Lui favorita si de-asta nu ne-a ezterminat, inca. Sau mai bine zis nu ne-a lasat pana acum sa ne exterminam singuri. Asta pentru ca printre noi au fost si oameni care au avut nu numai "chipul" ci si "Asemanarea" Lui, si care ne-au mai luminat si noua mintea (sau au incercat). Last edited by fallen; 26.08.2011 at 14:18:10. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Diavolul vindeca? | costel | Generalitati | 30 | 22.10.2012 22:58:54 |
Cum inseala diavolul pe om | C-tin | Mari Duhovnici si predicile lor | 17 | 22.03.2008 13:47:41 |
Cum inseala diavolul pe om | C-tin | Mari Duhovnici si predicile lor | 1 | 07.03.2008 22:41:56 |
|