Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.08.2011, 12:05:36
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sa nu uitam ca si rugaciunea "Tatal Nostru" are chiar la inceput, inainte de a cere ceva, "faca-se voia Ta".

Si Sf. Apostol Pavel avea o problema medicala pentru care s-a rugat sa fie indepartata de la el, si n-a primit raspunsul pe care si l-a dorit.
Dar a inteles si de ce:

2 Corinteni cap. 12

"Și pentru ca să nu mă trufesc cu măreția descoperirilor, datu-mi-s-a mie un ghimpe în trup, un înger al satanei, să mă bată peste obraz, ca să nu mă trufesc.
Pentru aceasta de trei ori am rugat pe Domnul ca să-l îndepărteze de la mine;

Și mi-a zis: Îți este de ajuns harul Meu, căci puterea Mea se desăvârșește în slăbiciune. Deci, foarte bucuros, mă voi lăuda mai ales întru slăbiciunile mele, ca să locuiască în mine puterea lui Hristos.

De aceea mă bucur în slăbiciuni, în defăimări, în nevoi, în prigoniri, în strâmtorări pentru Hristos, căci, când sunt slab, atunci sunt tare."
Desigur, pe Sf. Apostol Pavel e putin mai greu sa-l intelegem, unii dintre noi...

Alin, insa, pe de alta parte e scurt si la obiect, chiar daca de cele mai multe ori e critic.

Eu din pacate n-am apucat sa citesc inainte ce ai scris despre biserica si despre preoti, acum imi dau seama ca e mult mai greu sa faci ce ti-am propus, dar sa sti ca nu e imposibil sa gasesti un duhovnic bun asa cum nu e imposibil nici sa gasesti un doctor bun, dar e, intr-adevar, o incercare.

Last edited by fallen; 24.08.2011 at 12:11:58.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Diavolul vindeca? costel Generalitati 30 22.10.2012 22:58:54
Cum inseala diavolul pe om C-tin Mari Duhovnici si predicile lor 17 22.03.2008 13:47:41
Cum inseala diavolul pe om C-tin Mari Duhovnici si predicile lor 1 07.03.2008 22:41:56