Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.08.2011, 23:04:52
Andy00's Avatar
Andy00 Andy00 is offline
Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Andy00
Implicit

Toate sunt incercari ale statorniciei tale incredinta fata de Mantuitorul. Eu personal in momentul in care intampin greutati ma gandesc la drepul Iov prin cate a trecut si nu a cartit impotriva Domnului. Sper sa treci cu bine de toate si multa rabdare!
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 23:08:58
N.Priceputu
Guest

Implicit

Ai nevoie de susținere, e clar. E greu să treci singur prin suferințe, prin boală. Trebuie să te rogi, dar și mai bine este dacă se mai roagă cineva cu tine. Ai nevoie de o legătură mai strânsă cu Biserica și de spovedanie, mai ales dacă suferința iscă în tine gânduri și simțăminte rele. Curăță-te, scapă de ele, aruncă-le cât mai rapid. Un suflet curat se deschide harului și va avea putere să ajute și trupul să-și ducă crucea.

Dacă vrei să ne rugăm și noi pentru tine, spune-ne numele de botez.
Reply With Quote
Vechi 23.08.2011, 14:41:32
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andy00 Vezi mesajul
Toate sunt incercari ale statorniciei tale incredinta fata de Mantuitorul. Eu personal in momentul in care intampin greutati ma gandesc la drepul Iov prin cate a trecut si nu a cartit impotriva Domnului. Sper sa treci cu bine de toate si multa rabdare!

Cam asa gandeam sa-i raspund si eu lui WhiteChakra, dandu-i exemple pe dreptul Iov. Tu ai facut-o limpede.

Deci dragule, ai rabdare, rabdare, rabdare, nu pregeta, roaga-te si fi-i sigur ca Dumnezeu stie cel mai bine ce este bine si ce nu este bine pentru tine, si pentru noi toti. Este doar si Tatal tau!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Diavolul vindeca? costel Generalitati 30 22.10.2012 23:58:54
Cum inseala diavolul pe om C-tin Mari Duhovnici si predicile lor 17 22.03.2008 14:47:41
Cum inseala diavolul pe om C-tin Mari Duhovnici si predicile lor 1 07.03.2008 23:41:56