![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu știu care dintre noi doi are apucături mai mari de activist PCR, așa că las-o jos că măcăne de zici că-și dă duhul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi suntem sectă dacă nu-i ascultăm și nu primim proorociile, și ajungem la fel ca cei din VT care au ucis și n-au primit pe prooroci. Care ar fi diferența? Sau probabil te referi că sunt prea puțini... dar Moise și Aaron când s-au dus în Egipet la poporul transformat în sclavi, câți erau? Moise cu Sefora și copilul, Aaron cu nevasta și copiii, și Miriam... Dar poporul i-a crezut căci cu mână puternică și cu braț înalt era Domnul cu ei... Așa e și acuma... ferice de cei ce cred. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Înseamnă că tu nu cunoști Iistoria, ia spune câți ani aveai la revoluția din 1989? Și chiar nu văd ce e de râs? Tu nu știi că mulți au făcut pușcărie comunistă? Au fost batjocuriți și s-a încercat compromiterea și uciderea lor? Probabil că nu mai are interes și atractivitate pentru voi cunoașterea faptelor nu demult apuse. De exemplu sfânta Verginica a fost scoasă afară iarna și băgată într-un butoi cu apă ca să capete pneomonie și să piară, sau i s-a dat injecții expirate sau din alea cu aer, sau i s-a pus bile fierbinți la subțiori, și i s-a dat injecție cu acul până în inimă și l-a rupt acolo și așa s-a chinuit până la sfârșit... dar Cine a scăpat-o ca să nu piară decât la timpul rânduit ei? Tata. Și dumneata spui că am eu apucături de activist? Păi eu osândesc fără probe și persist în minciună și prostie și nedreptate? Eu te-am băgat în beci și în fântână ca să acopăr sub obroc lumina ta? Deci ce anume măcăne? Ce ți se pare prea tras de păr? Scorpia cea cu multe capete umbla să-i piardă pe toți credincioșii și aleșii Domnului... iar unii s-au făcut vânzători și au măcănit pe la securitate și din pricina lor alții au suferit temniță și bătăi. De exemplu cu sf. Verginica au măturat securiștii un tren pe jos, așa au bătut-o, dar ea nu s-a plâns ci i-a iertat pe toți, sau nu știai că și pe Doina Cornea au bătut-o și au târât-o pe la securitate și miliție ca să declare tot felul de lucruri? Last edited by vsovivi; 22.08.2011 at 17:26:07. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
DragosP
Dacă n-ai fi ignorat atât de mult matematica ai fi putut face singur socoteala. Crezi că mă înfricoșezi dacă mă iei cu "ia spune"? Da' ce? Suntem la Secu? Păi am ignorat matematica abea cuma când am aflat și mi-am dat seama că e complet mincinoasă, că dealtfel am făcut la probleme și la studii la viața mea, că mă doare timpul pierdut dejaba. „Ia spune” nu era ca să te înfricoșez ci ca să-mi dau seama ce vârstă aveai în 89 ca să aibă sens a discuta subiectul... să știu dacă ai trăit pe pielea ta ceva de atunci. Îmi pare sincer rău pentru dânsa. Când este serbată în calendarul ortodox? Tot viclean ai rămas și singur din păcate... eventual ai „sfântul sinod” al arhiconilor cu tine... deci te plâng, căci viclenii și fățarnicii ajung în iad. Doar știi că n-au recunoscut-o de sfântă căci a murit abea în anii 80. Dar e sfântă mare, așa ca Ioan Botezătorul, chiar dacă e cea mai mică. Da, dumneata persiști, dacă ai adus vorba. Și între noi fie vorba, nu ne-am ținut de aceeași cărămidă la cutremur ca să-ți permiți să sugerezi că persist în prostie, nu-i așa? Probabil ei fi un securist cinstit dacă zici că erai deja născut prin 1977... păi eu vorbeam de securiști, dar e bine că te simți, căci cam așa ai procedat și dumneata aici. Știu că amândoi bunicii mei au făcut ani grei de temniță, unul că era fruntaș al satului, învățător și fiu de preot iar celălalt pentru că era avocat. Așa că știu că părinții mei n-au putut intra la facultate pentru că n-aveau "origine sănătoasă" în schimb au făcut școli înalte toți analfabeții vremii. Știu astea. Ce te mai interesează dacă știu? Ei vezi, deci dacă n-ai origine sănătoasă, atunci nu știu pentru ce te temi să găsești ce-ți arăt? De ce crezi mereu că vreau să te mint? Eu te-am lămurit mereu, dar tu aduci noi și noi îndoieli și te justifici cu ascultarea de Sfântul Sinod, dar pe Dumnezeu de ce Îl lepezi? Nu ți-am mărturisit că este Unul aici mai mare ca Templul și ca altarul? Deci cum atunci spui că dacă juri pe templu sau pe altar nu e nimic dar dacă juri pe aurul din templu atunci e bine? Păi nu de la altaru se sfințește și templul dar și aurul? Dar ți-am spus, este Unul aici mai mare ca Templul și mai mare ca altarul. Acolo adică... acolo unde tu osândești și lovești și persiști. Sigur că acum te-ai supărat. Păi cum altfel se poate termina orice discuție cu tine? Eu te-am iertat, deci nu te îngrijora dacă ai priceput viceversa. Încearcă să nu mai invoci sfântul sinod ca să te credem pe tine pe cuvânt fără probe, căci și Sfântul Sinod dacă face ceva bine, este pentru că ascultă de Acela... altfel nu ne folosește la nimic, căci dacă dragoste nu avem ce răsplată mai așteptăm, căci și păgânii îi iubesc pe ai lor? Așa că despre ce credință și despre ce ascultare vorbești dumneata? Ia spune și nu te teme! Hai spune la nenea. Last edited by vsovivi; 22.08.2011 at 18:04:08. |
|
||||
|
||||
![]()
Oi fi și tu un puiuț de prooroc de știi că m-am supărat?
Da' pe Doina Cornea de te o târăști în glod?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
...păi m-am folosit de Doina Cornea ca să-ți amintesc de cum procedau securiștii când aveau minteres, și nu uita că ea era o persoană recunoscută în străinătate dar cei mici nu aveau pe nimeni și nimănui nu-i păsa dacă mor sau trăiesc, după „corecțiile” aplicate. Deci nu eu am târât-o pe ea în glod ci tu ai târât pe proorocii de la Glodeni în insinurăi și disprețuiri și scârbe... căci se poate intui cum privești din felul prin care viclenești. Nu-i bai, nu te condam, dar încep să mă sperii pentru tine, căci nu poți batjocurii fără ca să te doară apoi... căci oricine lovește în iubire, se va răni. Dar tu persiști. Și dacă tot i-ai osândit, spune cu ce anume ți-au greșit? Că a zis părintele Cleopa ceva sau că i-a osândit pe nedrept Sfântul Sinod? Dar tu ce vină le-ai găsit, de tot lovești și dumneata în nevinovatul cel lovit mereu? Te rog frumos să prezinți acuzarea că așa doar insinui la nesfârșit ce știu eu ce fapte... Greșesc ei pentru că ei cred în Dumnezeu și voi nu? Sunt vinovați ei pentru că le grăiește Domnul peste pământ vestindu-Se întru venirea Sa? Că stau ei cu frică și cu luare aminte întru această pregătire și așteptare? Păi voi de ce ați lepădat proorociile și dreptatea și așteptarea? Sau poate n-o fi bine dacă ascultă unii de Arhanghelul Mihail ca să nu cadă în mândriile satanei gLumii acesteia? Last edited by vsovivi; 22.08.2011 at 18:22:47. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu te-am acuzat decât pe dumneata în particular că ai târât în noroi numele a două personalități.
Despre cei de la Pucioasa doar te-am întrebat și am pus ca argument întrebărilor mele diverse informații OFICIALE ale Sfântului Sinod al B.O.R. de care aparțin. Dumneata în schimb tot o dai în sus și-n jos că am acuzat pe nu știu cine și vezi Doamne, te sperii pentru mine. Nu e cazul, fiecare va da socoteală pentru el. Dacă eu, citind și luând de bune (PENTRU CĂ N-AM CĂDEREA SĂ JUDEC ȘI SĂ PUN LA ÎNDOIALĂ SFÂNTUL SINOD) hotărârile Sfântului Sinod am greșit, va fi vai și amar de popoul meu. Dar și vicevercea e la fel! ![]() Reține odată pentru totdeauna: NU AM ACUZAT PE NIMENI, dar dacă vrei să te victimizezi în continuare, ești invitatul meu. Debitul scribal pe care-l posezi nu mă sperie. Dăm legătura la Cluj!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum adică să mă victimizez eu dacă dumneata lovești în prooroci? Și cum să reacținez dacă dumneata spui că eu am târât în noroi pe Doina Cornea și pe Irineu Pop când defapt tu i-ai târât în osândă și insinuări viclene pe prooroci... încercând să nu-i amesteci... păi partea comună nu e minteresul viclean al meu cum insinuezi dumneata și vrei să scoți ci că toți trei au suferit fără vină de pe urma scorpiei cea cu multe capete, și Irineu Pop, și Doin Cornea și sf. Verginica împreună cu poporul Domnului, și au comuniune în Dumnezeu. Deci cel ce se victimizează și scoate mereu viceversa ești iarăși dumneata, din păcate. Iar dacă ție ți-e lene a fi explicit și vrei să persiști în insinuări pe bază de sărăcirea exprimării e treaba dumitale, dar nu știu cum te poate speria un text lămuritor și clarificant, mai mult decât un text ocult și insinuator... Crede-mă că nu ai osândit pe cine trebe, Domnul a cerut să urâm răutatea și să osândim faptele viclene... dar din discuția noastră rezultă că faci taman viceversa, probabil din pricina obedienței față de Sfântul Sinod pe care l-ai idolatrizat. Sper că acum te-ai lămurit cine suntem rătăciții! Dumneata!!! Dar iată că nici eu nu mă las de ți-am ținut companie... zic și eu așa ca să nu te las singur... că nu e frumos să te las să suferi de ce știu eu ce din pricina mea. Deci să fii iertat și iubit îți doresc. Căci nu oricui i s-a dat... Last edited by vsovivi; 22.08.2011 at 18:39:01. |
|
||||
|
||||
![]()
Deci desigur.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|