![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() sectara te face sa te trezesti , iar tu nu vrei ... pai se poate asa ceva ? ![]() ![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 16.08.2011 at 18:10:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Adriana3; 16.08.2011 at 18:12:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps i s.a facut mila lui Dumnezeu de tine si iti mai da niste sanse multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Bine-nteles ca l-am primit la 17 ani, nu bebelus. Si intr-un nici un caz nu l-am primit sa fiu umilita gratuit in numele Fiului iubirii.
Iisus este Mirele Bisericii. Biserica = barbati+femei care cred in Iisus si pe care Iisus ii spala de pacate asa cum era anuntat inca din VT. Deci Iisus este Mirele barbatilor si femeilor care cred in El si pe care ii spala de pacate. Last edited by Adriana3; 16.08.2011 at 19:33:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() tu umilesti biserica si pe toti ai ei CARE SUNT TRUPUL SI SANGELE LUI HRISTOS cine e iisus ?????? mirele bisericii? ![]() ![]() mult iubire Last edited by the_Listener; 16.08.2011 at 19:58:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte, as vrea sa reamintesc ceea ce a spus Gamaliel, invatatorul apostolului Pavel, atunci cind fariseii vorbeau despre crestini si despre prigonirea crestinilor: daca invatatura crestinilor era de la oameni ea se va stinge si nu va mai sti nimeni despre ea. Daca e de la Dumnezeu, atunci ajung in situatia ca lupta impotriva Domnului. Eu asa vad lucrurile si cu femeia preot. Poate, vreodata, cine stie, Domnul va revela unui prooroc ca in biserica ar trebui sa fie si femei preoti, iar Biserica va aproba acest lucru. Pina atunci aceste dorinte nu sint decit dorintele noastre care nu au de-a face cu Vointa Domnului, iar a lupta pentru o astfel de cauza, cind Domnul nu ne-a rugat sa facem asta, inseamna o lupta impotriva sfintei orinduiri a Lui Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
“Abuzul” in Biserica Ortodoxa l-ai resimtit inainte sau dupa ce ai frecventat Biserica Anglicana sau cea Catolica? Last edited by ioanna; 16.08.2011 at 19:08:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Adriana3; 16.08.2011 at 20:20:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|