Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.08.2011, 19:42:01
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de misteria Vezi mesajul
Mda... dar teoria e teorie și practica ne mănâncă... Ai fi uimit câți au facut amor înainte de căsătorie, din cei ce sunt pe forum, chit că nu ar recunoaște-o nici în ruptul capului... Dar sunt și excepții... Să fii tu una din ele? Posibil, dar personal mă indoiesc (să fiu iertată că nu o zic din răutate)...
Nu cred că un creștin autentic nu ar recunoaște ce a făcut înainte de căsătorie (orice faptă reprobabilă ar fi). Dar sper că ești de acord cu mine că aceste lucruri sunt strict personale și fiecare răspundem pentru ele.

N-am de ce să te iert fiindcă nu ai greșit cu nimic, dar nu înțeleg de ce atâta îndoială. Aha, suntem tot timpul măcinați de gândul că un om care apare fără păcat (vorbesc în general, nu e cazul meu!) sigur are el ceva, nu-i așa? "Că doar nimeni nu e perfect..." Păguboasă mentalitate... Eu spun că semenii noștri merită ceva mai multă încredere și lipsă de prejudecăți. (Iarăși spun, nu e cazul meu!)

Multă pace!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O nelamurire. Templier Knight Biserica Ortodoxa Romana 2 05.03.2012 00:23:55
nelamurire mirela.b Calugarul 77 22.07.2011 23:49:35
Nelamurire !? ducesa Sectiune dedicata profesorilor de religie 9 04.12.2010 12:23:26
nelamurire cristina83 Generalitati 2 28.10.2007 18:22:40