Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.08.2011, 19:12:58
misteria
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Cum se împacă opinia bolduită mai sus cu faptul de a fi creștin? După știința mea, nici o confesiune creștină nu acceptă relațiile intime în afara căsătoriei.

Sau "Altă confesiune" înseamnă ceva din afara creștinismului? Sau e vorba doar despre adaptarea la lume, adică "să fim și noi în rând cu lumea", să nu fim considerați limitați, sihăstriți sau mai știu eu chiar bigoți.

Oricum, e trist că o anormalitate (păcat) în termeni creștini e acceptată tot mai mult ca stare firească / naturală. (Vezi, Doamne, avem necesități "fiziologice", a se citi, totuși, necesități drăcești sau pur și simplu nevoia "de a nu fi eu mai prejos ca altul").
Mda..dar teoria e teorie si practica ne mananca...Ai fi uimit cati au facut amor inainte de casatorie, din cei ce sunt pe forum, chit ca nu ar recunoaste-o nici in ruptul capului.....Dar sunt si exceptii....Sa fii tu una din ele? Posibil, dar personal ma indoiesc(sa fiu iertata ca nu o zic din rautate)....
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O nelamurire. Templier Knight Biserica Ortodoxa Romana 2 05.03.2012 00:23:55
nelamurire mirela.b Calugarul 77 22.07.2011 23:49:35
Nelamurire !? ducesa Sectiune dedicata profesorilor de religie 9 04.12.2010 12:23:26
nelamurire cristina83 Generalitati 2 28.10.2007 18:22:40