![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc |
|
|||
|
|||
![]()
Erik Dortmund....Cronici anonime...
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Deci, avem asa: - niste carti scrise care descriu niste evenimente fantastice si incredibile, dar care nu sunt sustinute de surse externe, care sa nu fi fost scrise cu scop religios - surse istorice care sunt disponibile, si care nu numai ca nu sustin Evangheliile, dar le mai si contrazic. Citat:
Citat:
Iti dai seama ca asta e un alt rationament circular, nu? Si ca poate fi aplicat fix oricarei alte religii de catre preponentii ei. In plus, CARE religie crestina? Sunt vreo 30000 in lume in acest moment.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
Oare ce simt in sufletul lor oamenii care nu cred ca exista Dumnezeu? Se simt mai liberi, mai usurati? Mai increzatori in fortele proprii?
Eu personal cand am momente in care ma gandesc ca poate Dumnezeu nu exista - intru in panica. Pentru mine neexistenta lui Dumnezeu nu e un motiv de bucurie ci din contra de disperare. E drept a si eu cand eram copil si am auzit ca s-ar putea ca Dumnezeu sa nu existe, am rasuflat usurata, dar mai tarziu, cand a inceput lumea sa se intoarca la credinta (dupa revolutie) m-am bucurat foarte mult, (mi se pare ca a zis Caramitru la tv in ziua aia "se naste Dumnezeu printe noi" sau ceva de genul asta). Iarasi e drept ca pe lumea asta, de cele mai multe ori, legea o fac niste oameni rai, fara frica de Dumnezeu, din care auza e posibil ca El sa-si fi intors fata de la noi si sa nu-i mai pese ce facem (cum a spus Nitzsche sau nu stiu cine), dar totusi parerea mea este ca asta e parerea unui om deznadajduit. Eu cred ca noi oamenii, mai ales unii dintre noi, avem nevoie sa credem in Dumnezeu. Poate ca asta e din cauza ca suntem mai slabi, dar eu totusi cred ca daca am crede cu adevarat am fi mai puternici decat toti ceilalti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Da de ce intri tu in panica? Te temi cumva de ceva anume? Sa stii ca asta e unul din motivele pentru care multi mai cred inca... frica. |
|
|||
|
|||
![]()
Last edited by Nenumitul; 18.11.2011 at 13:23:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si stiti ce mai cred? a trebuit sa ajung la "frageda" varsta pe care o am ca sa-mi dau seama ca multi oameni sunt ipocriti. S-ar putea sa nu fie chiar asa de multi printre noi care chiar sa nu aiba nevoie de Dumnezeu. Last edited by fallen; 10.08.2011 at 22:34:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era tanara (am uitat ce varsta mi-a spus, prin liceu) si vroia sa mearga la discoteca impreuna cu sora ei si alti doi tineri. S-a urcat in masina si a cuprins-o o spaima ineplicabila. A fugit inapoi in casa la mama ei si i-a cerut binecuvantare. Mama ei s-a mirat, dar a facut o cruce mare peste ea si i-a spus "Dumnezeu sa te binecuvanteze". In noaptea aceea a avut un accident de masina cumplit (masina s-a dat peste cap, a ajuns o gramada de metal), tinerii au fost spitalizati in stare foarte grava, cu exceptia prietenei mele care nu a patit nimic. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine la creat pe dumnezeu? | rafella | Generalitati | 28 | 30.04.2016 07:23:14 |
Pe cine pedepseste Dumnezeu? | alexandra75 | Intrebari utilizatori | 14 | 25.09.2012 01:01:21 |
cine crede in soarta ? | pocoo | Vrajitoria | 46 | 18.07.2011 21:09:02 |
cine mai crede in cuvantul prietenie? | alinutza0707 | Nunta | 30 | 22.03.2011 14:52:27 |
|