![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Omule, Sf. Apostol Pavel a propovăduit Evangheliile și învățătura Mântuitorului, ce rost mai avea să scrie despre ele în epistolele lui? Acelea-s bașca!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Pe ce baza spui ca este corect si adevarat ,pe ce fundament? Citat:
Citat:
Am explicat ce este cu Luca si Marcu. Evangheliile au tradat caracterul fiecarui apostol felul cum fiecare din ei L-au vazut si inteles. Citat:
Daca in scrisorile lui Pavel crezi , de ce te indoiesti ,pentru ca el tot de Hristos vorbeste acolo. Sfantul Pavel nu L-a cunoscut pe Hristos ,de ce ar fi vorbit despre minuni? Nu vad de ce s-ar fi scris Evangheliile in timpul vietii Lui ,doar nu se tiparea vreun bestseller pentru a fi vandut. Apostolii erau in preajma Lui si ascultau de El . In Evanghelii ,mai ales la Matei scrie ca Hristos ii trimite prin cetati .[/quote] Citat:
E o diferenta . Te avertizez pentru ca esti si tu om si iti faci rau cu buna stiinta. Dovedeste ca Hristos nu a existat. Daca ai citit Evangheliile ,si le-ai citit, dar pentru a le combate nu a te patrunde de ce scrie acolo ,ai vazut ca nici fariseii nu credeau. Invia oameni ,vindeca leprosi ,orbi si ei nu credeau. Ce pretentii sa mai avem de la cei care nu au vazut? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu nu crezi decat ceea ce vezi si e palpabil! Aici nu e vorba de-a dezbate o idee e cu totul altceva. Nu poti spune ca existenta lui Isus e o idee. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar crezi ca pentru ce afirma konijiro nu are dovezi? Sau, altfel spus, argumente? Argumentele aduse de voi sunt de fapt erori de logica si de aceea nu credem. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ma astept la o zi prea linistita. Dar merita ,macar pentru cei mai indoielnici. Sper ca Dumnezeu sa ne rasplateasca osteneala. Doamne ajuta ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
LoL .Faza cu ac/dc e culmea, pur si simplu cantaretul a spus versurile din melodia ''Highway to hell''(autostrada spre iad), crezi ca din cauza asta a murit :)), Cati oameni macar o data in viata nu au adus injurii la adresa Divinitatii, pt asta ar trebui sa murim toti? Multe afirmatii de aici sunt fara non sens
|
||||
|
||||
![]()
Ai dreptate , chiar daca eu cred in Divinitate ,oricine e liber sa creada in ce vrea , nu cred ca Dumnezeu , chiar sta si verifica pe toti sa vada daca cred sau nu .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Voi sunteti ca un om care descopera ca are o boala grava si in loc sa o trateze incepe sa-si puna intrebari cum de s-a imbolnavit. |
|
|||
|
|||
![]()
Efectul placebo nene...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine la creat pe dumnezeu? | rafella | Generalitati | 28 | 30.04.2016 07:23:14 |
Pe cine pedepseste Dumnezeu? | alexandra75 | Intrebari utilizatori | 14 | 25.09.2012 01:01:21 |
cine crede in soarta ? | pocoo | Vrajitoria | 46 | 18.07.2011 21:09:02 |
cine mai crede in cuvantul prietenie? | alinutza0707 | Nunta | 30 | 22.03.2011 14:52:27 |
|