![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce chestie! Si eu care aproape eram convins ca numai cei care nu cred in D-zeu! :D
|
|
||||
|
||||
![]()
Ba mai mult, unii, deși par vii, sunt deja morți (Luca 9, 60).
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Mai mult, spune-mi, de ce in Scrisorile lui Pavel, care sunt cel mai vechi document crestin, nu se spune nimic despre minunile lui Iisus? De ce apar abia in Evanghelii, nici una dintre ele contemporana cu Iisus? Sa fie oare pentru ca au fost adaugate dupa, pentru a face tot mitul hristic mai usor de vandut la mase? Citat:
In plus, de ce ma ameninti? Ce e diferit intre atitudinea ta si a celor care puneau pumnul in gura (fizic) celor care era considerati "eretici"?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Nu voi putea niciodata sa inteleg de ce ateii nu bantuie pe un forum al lor....forumul ateilor.
Acolo s-ar putea aproba unul pe celalalt fara sa aibe discutii in contradictoriu Pana la urma si ei sunt de fapt o ca intr-o secta. Incearca cu inversunare sa combata crestinismul si pe cei care cred in EL. Tinem cerbul de coarne si ei spun ca e ciuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din contra, sunt bucuros cand am ocazia de a dezbate cu cineva asupra unei idei, pentru ca nu am o problema in a-mi modifica parerea daca mi se arata, argumentat, ca gresesc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai remarcat lipsa mentionarii minunilor dar nu ai vazut predicata chiar minunea Invierii.Stii Konijiro,citind cele scrise de tine mi-am adus aminte de cuvintele Celui despre care tu (poate)crezi ca nici macar nu a existat: "Te laud, Tata, Doamne al cerului si al pamantului, pentru ca ai ascuns aceste lucruri de cei intelepti si priceputi, si le-ai descoperit pruncilor."(Matei 11:26). Cumva ar trebui sa-ti multumesc pentru ca imi demonstrezi,fara sa vrei,adevarul din spusele Mantuitorului. Toate cele bune. Last edited by Scotland The Brave; 29.07.2011 at 13:37:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Iar altii sunt vii si dupa moarte, acestia purtand denumirea de zombi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hai sa fim seriosi.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine la creat pe dumnezeu? | rafella | Generalitati | 28 | 30.04.2016 07:23:14 |
Pe cine pedepseste Dumnezeu? | alexandra75 | Intrebari utilizatori | 14 | 25.09.2012 01:01:21 |
cine crede in soarta ? | pocoo | Vrajitoria | 46 | 18.07.2011 21:09:02 |
cine mai crede in cuvantul prietenie? | alinutza0707 | Nunta | 30 | 22.03.2011 14:52:27 |
|