![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Habar n-am (repet) unde te duci tu și-n ce crezi tu.
Eu vorbesc de CREZUL rostit și mărturisit în Bisericile ORTODOXE ROMÂNEȘTI!
|
|||
|
|||
![]()
Așa cum a remarcat deja dl. Mihai36, Isaia 66 descrie imaginea escatologică a vremurilor noastre "peste care a venit sfârșitul veacurilor" (1 Cor.10,11), avertizarea aceea serioasă vizându-i nu doar pe evrei, ci și pe noi - neamurile ce iată, am ajuns la cunoștința de Dumnezeu- conform profeției.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
As avea si eu doua intrebari: - din al carui punct de vedere acele animale sunt spurcaciuni? A lui Dumnezeu care le-a creat sau al oamenilor? - apropos de acest capitol 66, iti amintesti intrebarea mea: de ce dupa Judecata oamenii nu vor mai pacatui? Din acest capitol rezulta ca mai degraba din frica, trupurile care ard vesnic a celor pedepsiti fiind ca o sperietoare ce o vor avea sub ochi mereu. Chiar asa o sa fie? Tu ce crezi? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru osutafaraunu:
Credeti ca spovedania nu este utila ? Ar putea un fel de a ne marturisi pacatele unii altora, cum spunea Sfantul Apostol Iacov. |
|
|||
|
|||
![]()
Cu siguranță mărturisirea de care amintește sf. ap. Iacov este utilă. Ar fi utilă și "spovedania" dacă ar fi conformă cu sfatul apostolului. Mă refer la principiul [άλλήλων] = unii altora, reciproc, mutual. Iacov 5,16.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si credeti ca ortodocsii greci sau altii care marturisesc Crezul asa cum a fost scris si marturisit de la inceput: "Cred Intr-Una Sfanta, Catolica si Apostolica Biserica" nu mai sunt ortodocsi pentru ca nu au schimbat cuvantul grecesc "catolica" cu cel slavon "soborniceasca" asa cum au facut romanii?
|
|
|||
|
|||
![]()
Si cum credeti ca ar trebui procedat pentru a respecta forma "unii altora"? Ma refer la concret, cum ar trebui facuta aceasta Spovedanie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Adică exact așa cum scrie. După ce mărturisitorul s-a confesat, vine rândul confesorului să se mărturisească. Asta presupune "unii altora", reciprocitatea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() astept citatul sa vezi si tu ... pune-l cu mina ta aici ca sa vada toti cit de mincinos esti ... ![]() multa iubire hai ca te fac eu mincinos cu proba 16.Mărturisiți-vă deci unul altuia păcatele și vă rugați unul pentru altul, ca să vă vindecați, că mult poate rugăciunea stăruitoare a dreptului. asadar sectare , tu nu poti sa fi drept caci esti un profet al minciunii .... si tatal care iti este - diavolul nu e drept . multa iubire ps mai studiaza ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 09.08.2011 at 17:33:02. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|