Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.08.2011, 19:31:03
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
1 aveti rabdare deoarece asta va e meseria. Nu sunteti pastor?
Nu.

Citat:
Si ca o faceti din buna voie sau nu vreti sa corupeti oameni de aici!
O fac de bună voie și vreau să "corup" la ascultarea de Dumnezeu.

Citat:
2 ereziile sunt in afara bisericii deoarece aceasta este adevarul!
Cuvântul lui Hristos este Adevărul (Ioan 17,17; 14,6), o biserică spune adevărul doar în măsura în care ascultă de Cuvântul lui Hristos. Deci se poate verifica simplu cu Biblia în față.

Citat:
Cand un om expune o erezie el paraseste biserica datorita acelei erezii. Cf biblie care spune aproximativ: daca ar fi fost ai nostri ar fi ramas cu noi!
Aproximativ, așa este. Cum am spus mai sus, cine rămâne cu Iisus, e "de-al nostru" adică creștin.

Citat:
Cat despre respectarea sabatului in istorie exceptand biserica etiopiana ortodoxa se gaseste respectat in anumite secole fara legatura intre ele si la dominatiuni sectare!
Istoria creștinismului e plină de excepții dintr-astea. Că au fost catalogate "denominațiuni sectare", ori că nici nu se mai știe de ele fiind înnăbușite în sânge, erau tot "de-ai noștri", că doar nu erau budiști ori musulmani.

Citat:
Oricum diferite de biserica adventa! Chiar biserica adventa nu se trage din acestea!
Biserica adventă se trage din toate denominațiile creștine. La fondare ca și în prezent, vin creștini din toate confesiunile.

Citat:
3 raspunsul e banal. Slujba se face la ora 12 nu e nici o confuzie! La noi litera ucide duhul da viata! Nu facem tam tam ca cineva a muncit duminica cu 5 minute de a se intuneca!
Știu. Văd chiar la țară (acolo unde e inima ortodoxiei) cum ortodocși muncesc toată duminica fără nicio problemă.

Citat:
4 Au hotarat asa ceva sinoadele? prezinta dovezi!
Nici nu e nevoie. M-aș bucura să n-am eu dreptate și să nu mai urmați acele hotărâri ale "presupuselor sinoade".

Citat:
5 la aceasta postare nu stiu la ce te referi. Biserica adventista m-a mintit ca aceia care ii omora biserica catolica erau niste crestini adevarati. Din pacate erau niste sectanti care atacau biserica catolica si de aceea erau casapiti!
Dacă vă referiți la cruciada împotriva valdenzilor (păzitori ai sabatului din Mții Piemont) da... "sectanții" aceia femei și copii au atacat armatele regulate ale principelui, aruncându-se în halebardele lor...

Citat:
6 textul nu a fost tradus corect dar el dovedeste ca biserica a avut dreptate.
Halal dreptate! Prin fraudare...

Citat:
Te referi la faptul ca Iosua ar trebui scris Iisus?!? daca Iisus (Dumnezeu) le-ar fi dat o odihna nu ar mai fi vorbit de o alta zi!
7 la 7 e simplu. Litera ucide Duhul da viata!
Nu, nu despre aspectul acesta e vorba. O să revin după ce ajung acasă. Acum plec la Biserică. O seară plăcută!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38