![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
off-topic :
eu nu inteleg cum te intreaba un frate ceva , tu ii spui nu iti raspund... iti spune altul altceva tu ii spui ca cine nu asa merge in iad... razi de altul... si la fiecare spui multa iubire... pai cum e asta iubire? on-topic: confesiunea mea scrie in dreptul userului si e irelevanta... inca astept raspuns la intrebare... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
o alta intrebare, cand Iisus a spus ca e adevarul, el a facut aceasta afirmatie in calitatea de?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
ca ce a vorbit cand a facut afirmatia asta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
atunci Dumnezeu este in toate pana si in diavol?
|
|
|||
|
|||
![]()
avind in vedere ca si diavolul CA INGER a fost creat de Dumnezeu cine e seful? ha ha ha
multa iubire ps diavolul a cazut ca S-A INDEPARTAT de Dumnezeu prin mandrie dar el este o creatie a lui dumnezeu CA INGER REPET ... nu de alta dar sa nu imi spui ca dumnezeu a creat rau ca ma apuca rasul .... raul nu exista ... raul este ABSENTA BINELUI ... asa cum intunericul este ABSENTA LUMINII .... multa iubire |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Mantuirea | Tartaruga | Dogmatica | 413 | 11.09.2012 03:18:26 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
|