![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
o alta intrebare, cand Iisus a spus ca e adevarul, el a facut aceasta afirmatie in calitatea de?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
ca ce a vorbit cand a facut afirmatia asta?
|
|
|||
|
|||
![]()
atunci Dumnezeu este in toate pana si in diavol?
|
|
|||
|
|||
![]()
avind in vedere ca si diavolul CA INGER a fost creat de Dumnezeu cine e seful? ha ha ha
multa iubire ps diavolul a cazut ca S-A INDEPARTAT de Dumnezeu prin mandrie dar el este o creatie a lui dumnezeu CA INGER REPET ... nu de alta dar sa nu imi spui ca dumnezeu a creat rau ca ma apuca rasul .... raul nu exista ... raul este ABSENTA BINELUI ... asa cum intunericul este ABSENTA LUMINII .... multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
ca siŽŽ cale , adevar si viata ŽŽŽ
multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Daca Adevarul este Dumnezeu, ce este Dumnezeu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca Adevarul se refera la valoarea starii desavirsirii (comparativ cu valoarea starii nedesavirsirii,) aceea este adevarata stare (restul sint doar surogate sau parti), totul se raporteaza la ea, ea reprezinta Legea dupa care sintem judecati. Ea este acel Iisus care se afla in fiecare om in masura desavirsirii caracterului sau si a purificarii hainelor spirituale (calitatile).
In acest fel El este calea pe care merge intreaga umanitate catre Dumnezeu- prin desavirsire ca lucrare a Duhului Sfint. In acest fel se obtine adevarata viata adevaraa traire, viata vesnica. Desigur Sfintia Sa a spus asta in calitate de Hristos dar mai ales in calitate de Dumnezeu. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Mantuirea | Tartaruga | Dogmatica | 413 | 11.09.2012 03:18:26 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
|