![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Dvs trebuie sa stiti ca de multe ori nu agentul patogen e cel care face cel mai mult rau, cat reactia proprie ("inflamatorie") a organismului (care poate imbraca diverse aspecte distructive) si pe langa indepartarea/anihilarea agentului patogen trebuie sa opresti si reactia "autodistructiva" a sist. imunitar. De multe ori agentul patogen nici nu poate fi indepartat (de ex. un glont in cap; sau am vazut de curand la discovery un chist hidatic in ventricolul 4 inoperabil, si spuneau ei acolo ca "trebuie sa invatam sa traim cu ei in noi"). Deci, vedeti, "raul" e foarte pervers si inafara de raul exterior exista si sub o forma "interioara". ( Bine, extrapolarea e fortata, pentru ca ceea ce se intampla in cazul imbolnavirilor "fizice", e de obicei de la Dumnezeu nu de la "dracu" si e urmarea propriilor noastre pacate; se si spune in popor, ca insanatosirea omului bolnav sau a celor de pe langa casa e si "dupa sufletul omului"; si mi s-a confirmat: multi din pacientii care au avut incredere in mine s-au vindecat rapid, pe cand carcotasii au fost mai rau)  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ma scuzati, sunt in pragul depresiei. 

Citeam un mail despre o colega care are cancer cu metastaze si spre rusinea mea recunosc ca am avut momente cand mi-am dorit sa aflu ca am o boala incurabila si ca se va termina mai repede toata povestea; sau macar daca se cronicizeaza si nu mor, am o justificare pentru toate neputintele mele si totodata platesc pentru toate pacatele pe care le-am facut; si poate vazand ca viata e scurta, gasesc de cuviinta sa ma bucur de ea, si de putinele realizari pe care le-am avut, s.a.m.d. Dar din pacate nu pot sa vad viitorul prea roz, pentru ca n-are cum sa fie asa.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Post trebuie sa tinem, curatie trebuie sa tinem, nu trebuie sa bem peste masura, caci acestea sunt fapte ale credintei si indeplinindu-le, ne aratam ascultatori ai Legii Sale. In pateric se spune ca daca nu ar exista ispite, nu ne-am putea mantui. Pana in ultima clipa luptam cu ispita, cu pacatul.Asta e, sunt ispite si ispite, toata viata e o lupta pecare trebuie sa o castigam, dar in aceasta lupta trebuie sane bazam pe ajutorul lui Dumnezeu si al sfintilor, daca nu vrem sa primim un KO din prima. Poate e bine sa iei o pauza, sa te repezi week-end-ul asta undeva afara din oras, singura, sa te odihnesti... 

Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Tu inca n-ai voie sa oftezi , caci oftatul e semn de oboseala , tristete si alte cele ! De oftat o sa ai timp dupa 35-40 de ani de viata . . . , dar nici atunci nu e firesc ! 

Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann)  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Citat: 

Citat: 

Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

(Nici noi nu aplicam vaccinuri (imuno-profilaxie) pe un organism bolnav, debilitat sau parazitat.)  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Si ar mai fi si Taina Nuntii, dar acolo e nevoie de doi. Si ai putea avea acces la Taina impartasaniei, daca te-ai lasa de pacatele opritoare, ca doar stiu ca nu le iubesti pe acelea mai tare. 

| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Dar, daca te ranesti de pacat, ca de altfel la orice rana, nu trebuie sa pui repede calmant, dezinfectant, pansament etc, ca sa tratezi repede rana? Oricata de putina o rugaciune conteaza. La fel ca bolile, ranile, etc, sunt si pacatele, atata doar ca pentru toate exista iertare. Vezi de exemplu pilda aceea cu diavolul la care i-a zis Dumnezeu ca ii iarta toate pacatele. Tot asa daca nu se aplica vaccinuri pe organisme bolnave, se aplica atunci altceva, presupun medicamente, pentru a se trata pana la urma si acelea. 

Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul si Cuvantul lui Dumnezeu, pentru Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi.  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 | 
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 | 
| Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 21:38:08 | 
| 
 |