![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ce nu prea am înțeles este care-i scopul activării dumitale pe un forum creștin.
|
|||
|
|||
|
Pentru ca nu ateii sunt problema in societate cand discrimineaza ateii, ci crestinii.
Forumul crestin e un loc cat se poate mai bun pentru a incerca sa facem schimbarea asta.
|
||||
|
||||
|
Cine și unde te-a discriminat dom'le în România?
|
|||
|
|||
|
Oho...n-am loc sa scriu de cate ori am fost numit sclavul satanei, vierme pacatos, om fara suflet, etc. , inclusiv includerea religiei in trunchiul comun este o discriminare si o incalcare flagranta a drepturilor omului.
Dar asta nu e scopul threadului. Daca vrei sa discutam pe chestia asta, da-mi un pm cu id ul tau de Yahoo Messenger, contul de gmail, adresa de hotmail sau orice alt serviciu de mesagerie pe care il folosesti si putem discuta pe tema asta.
|
||||
|
||||
|
Da' de ce n-ai loc să scrii dom'le? Ai vreo limitare a contului?
Acu' că cineva te-o fi categorisit și te-a făcut cum zici, nu neg, da' cred că ești într-o mare eroare: generalizezi plecând de la niște date foarte particulare.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca se face un stiudiu ca acesta in Romania, rezultatele ar fi chiar mai extreme
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
nu stiu ce nu vi se pare in regula cu threadul asta, mai ales ca informatia este corecta. oare chiar asa de greu e sa convietuiti pe un forum cu oameni cu opinii diferite?
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 09:06:45 |
| blog part 2 | padrevicentiu | Generalitati | 5 | 15.06.2010 00:15:49 |
| ateismul | andaluzia | Generalitati | 14 | 30.03.2009 13:38:49 |
| ATEISMUL | saccsiv | Generalitati | 130 | 28.03.2009 17:19:05 |
| Ateismul | spinu | Alte Religii | 411 | 23.07.2008 22:50:10 |
|
|