Citat:
În prealabil postat de richard_d
Teoria evolutiei a fost demonstrata. Nu vad ce tot incerci tu sa demonstrezi.
|
Probabil esti cea mai modesta persoana pe care am vazut-o. Asadar ai demonstrat teoria evolutiei si nu ai facut-o cunoscuta si oamenilor de stiinta ca sa obtii un premiu Nobel sau doua, plus o gramada de bani.
Pana acum ce crezi ca au discutat evoutionistii care au intrat pe forum (ca vad ca se simt foarte atrasi de ortodoxie, pentru ca asta e specificul forumului)? Asadar s-a mai scris despre toate astea, poti citi inainte.
Teoria evolutionista nu a fost demonstrata si nici nu are cum sa fie demonstrata, cum ai putea sa demonstrezi o aberatie? Exista doar fantezia unei evolutii si speranta ca in viitor va putea fi si demonstrata fara tagada. Neputand sa o demonstreze au zis unii oameni de stiinta ca e mai bine sa treaca mai departe si sa o dezvolte, oricum cine crede in aceasta teorie nu are nevoie si de demonstratie, vor crede oricum.
Dar nu e nevoie sa ma crezi pe mine sau alti ortodocsi, iata din ce am scris eu sau au scris si altii pe forum:
Pierre Grassé, unul din marii biologi contemporani, fostul presedinte al Academiei Franceze de Stiinte scrie in cartea sa Evolutia organismelor vii:
"Prin uzul si abuzul unor
postulate ascunse,
al unor indraznete si adesea neintemeiate extrapolari, s-a creat o pseudo-stiinta. Ea prinde radacini in chiar miezul biologiei, facand sa rataceasca numerosi biochimisti si biologi,
ce cred in mod sincer ca acuratetea conceptelor fundamentale a fost demonstrata, ceea ce este departe de realitate".
Asadar teoria evolutionista este pseudo-stiinta.