![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu orice vorba spusa este un pas spre Rai, si nu orice certare te impinge in locuinta mortilor. Voi relua, mai jos, o parte dintr-o postare anterioara, ce cred ca exprima, oarecum, ceea ce simt ca trebuie spus si aici, cu mentiunea ca fratele Horatiu se incadreaza acum (parerea mea) printre cei care dau cu piciorul in Biserica fara sa fie justificata actiunea lor de ceva constructiv. Iarta-ma! Citat:
Ai mare dreptate in toate, iarta-ma, Domnul cu tine! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Sa avem, totusi, grija sa nu ne molipsim de basescita si sa ne trezim ca ironizam tot ce nu corespunde calapodului nostru.
In cazul nostru, despre regele Mihai nu poate fi vorba, dar romanul e inventiv si cauta alte victime... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acesta este un site populat de crestini ortodocsi dar care nu are nicio legatura cu BOR.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Slujba de inmormantare cu "mort" viu | Marius22 | Generalitati | 20 | 12.03.2010 18:17:45 |
|