![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Nu ne vom ocupa de regalitatea sa. Pentru ce să ne ocupăm de ea? Căci va cădea curând. Ruina sa este hotărâtă de Pronia dumnezeiască." Scuze, dar omul a spus ca "curind" va cadea aceasta institutie. Au trecut 120 ani de atunci si nu a cazut. Daca prima propozitie scrisa de el e gresita nici nu mai are sens sa citesc restul. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Eu sunt revoltat ca unii ortodocsi, desi habar nu au ce inseamna primatul papal sau infailibilitatea papala, incearca sa le combata construind oameni de paie, asa cum faceti dumneavoastra. Pentru a treia oara va provoc sa dati definitia primatului papal, ca sa vada tot forumul daca stiti despre ce vorbiti sau nu. In privinta infailibilitatii papale nu va mai rog nimic, pentru ca ideea dumneavoastra cu schimbatul dogmelor arata dicolo de orice dubiu ca intelegeti infailibilitatea exact pe dos de ceea ce este. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum intelegerea vine pe parcurs, abia acum incep sa inteleg sensul citatului: "9.Iar de întrebările nebunești și de înșirări de neamuri și de certuri și de sfădirile pentru lege, ferește-te, căci sunt nefolositoare și deșarte. 10. De omul eretic, după întâia și a doua mustrare, depărtează-te, 11. Știind că unul ca acesta s-a abătut și a căzut în păcat, fiind singur de sine osândit." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc. |
|
|||
|
|||
![]()
D-le Erethorn, ti-am dat raspunsul detaliat, stii ca ai aceasta problema, sa te contrazici degeaba. Ca pana la urma tot n-o sa renunti, parerea mea e ca nu doresti o discutie. Numai la Sf. Ioan Gura de Aur ti-am dat de zece ori acelasi raspuns. N-o sa stau sa-mi pierd timpul repetand de cateva ori aceleasi mesaje, doar pentru ca dvs. nu le intelegeti.
|
|