![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
cred ca nu ai inteles. eu vorbeam de o Inchizitie medievala, nu de un tribunal modern unde acuzatorul este cel ce trebuie sa dovedeasca, nu acuzatul. tu crezi ca Torquemada ar fi tinut cont de argumentele mele, cum ca Iisus nu indeamna la uciderea sau pedepsirea evreilor, pacatosilor si necredinciosilor? tu faci misto de religia majoritara a tarii in care traiesti? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Din pacate noi ne pierdem in polemici in loc sa stergem praful din Templu, Templu pe care ar trebui zilnic sa-l ingrijim in asteptarea Lui... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu cred ca intelegeti dvs gresit. Mai bine uitati-va la postarile anterioare pline de ironie, ca sa nu folosesc un termen mai dur ale lui Mihnea Dragomir fata de tara in care traieste si el, de bine, de rau si fata de religia "frateasca" majoritara, care a fost si a strabunilor lui - remarci pe care le-a exprimat si mai dur altadata - si veti intelege ca nu iese fum fara foc. Nu v-a reprosat dvs nimeni ca sunteti catolica sau ca nu Il slujiti pe Dumnezeu, si noi, cei din BOR, stim ca BC si BOR sunt biserici surori, dar stiti ca intre frati tot timpul sunt dispute. Nici lui Mihnea nu i-a reprosat nimeni faptul in sine de a fi catolic sau ca nu il slujeste pe Dumnezeu, ci gravele injurii si acuze aduse Bisericii "surori" si tarii in care traieste. De parerile sale personale despre Inchizitie eu personal nu mai conmentez nimic.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
P.S.: Asta îmi amintește de o scenă delicioasă din "Filantropica", unde doi bandiți ruși năvălesc într-o clasă și îndreaptă pistolul spre copii zicând: "Băi ! Faceți mișto de școală ?!!"
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Casatoria in afara Bisericii Ortodoxe, recunoscuta sau nu? | Marius22 | Nunta | 168 | 26.06.2025 01:02:34 |
| Mantuirea in afara Bisericii | catalin2 | Dogmatica | 280 | 23.09.2013 14:30:05 |
| tainele bisericii | umilinta | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 24 | 23.01.2009 01:20:13 |
| Botezul in afara Bisericii | maggie | Botezul | 8 | 03.12.2008 15:43:57 |
| Despre tainele Bisericii Ortodoxe | strajeru | Secte si culte | 0 | 26.11.2007 02:39:33 |
|
|