Citat:
În prealabil postat de catalin2
Eu am spus de cand am citit postarile tale ca tu de fapt impartasesti o alta credinta, new-age. New-age e mai departat de ortodoxie decat orice cult crestin. Eu am avut aceasta credinta inainte de a deveni credincios, am si practicat o tehnica paranormala, nu numai teorie. Asa ca stiu exact despre ce e vorba. Ceea ce sustii tu e de fapt un fel de religie orientala, pentru ca asta sustine new-age.
Budismul tibetan e o imbinare intre budism si vechea religie samanica a tibetanilor. Dar chiar si budismul e ceva opus crestinismului. In timp ce prin crestinism ne indumnezeim (primind har), prin budism se obtine o intarire a unei legaturi cu ingerii cazuti. Cei care ajung mai "iluminati" chiar ajung la o stransa legatura, putand cu ajutorul vrajmasului sa faca si minuni. Am citit cateva carti cu marii yogini tibetani si stiu ce minuni pot face.
Ca si mine in trecut, tu crezi ca ai ajuns la o intelepciune mare, dar dupa ce am inceput sa studiez despre crestinism mi-am dat seama ca de fapt nu stiam nimic si ceea ce stiam era gresit. Daca vrei sa ma crezi bine, daca nu cerceteaza chiar tu.
|
Eu nu am auzit niciodata de budisti care fac minuni, nu exista minuni. "Minunile" sunt vorbe adunate din povesti la fel ca si basmele cu diavoli si ingeri cazuti. Nu e nicio diferenta dintre aceste basme si basmele cu Harap-Alb pentru copii. Se pot numi minuni doar frumusetile naturii si bucuria vietii. Nu are nicio treaba cu credintele new age de care spui tu, care sunt tot niste basme inventate. Ce intelepeciune poate fi mai mare decat Viata?
Restul sunt povesti de care se speria bunica si spunea ca e vrasmasul. Diavolul este un basm inventat de catre oameni inconstienti din punct de vedere spiritual. Nu e nicio diferenta intre basmele cu diavoli si cele cu balauri cu sapte capete pentru copii. Traiti intr-o poveste imaginara dintr-un vis fara de sfarsit.