Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.04.2011, 22:18:13
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Tu ai auzit vere de vitamina D care se produce in corp cind faci plaja?
Oare stii cit de vitala este vitamina asta?
Dintre oamenii seriosi, calugari, preoti, oameni maturi, toti stau la plaja pentru sanatate!..si se simte!
Stind la soare omul respinge reumatismul catre adinci batrineti!..este verificata treaba!
Aha, se pare că în timpul în care eu nu am mai intrat pe acest site tu te-ai „desăvârșit” în erezia ecumenistă.

Doar se vede la profil: „Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace”

Hai să îți traduc poate așa înțelegi mai bine: „Hristos, drac, păgân, drac, fățărnicie, iluzie”

Fii fără teamă, nu voi mai vorbi cu tine, am alte lucruri decât vorbitul cu pereții. Am sesizat și eu doar așa... că ești păgânul privilegiat... doar cum altfel să ajungi la aproape 5000 de mesaje ???

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cel mai josnic pacat si cea mai mare virtute laurastifter Morala Crestina 35 22.03.2012 11:51:21
Incredrea prea mare in Dumnezeu-un pacat? Bogdan N Generalitati 9 31.05.2011 09:43:17
Un mare pacat Rodica50 Generalitati 2 22.11.2010 14:49:45
Pacat enorm de mare? derbyc Generalitati 19 22.10.2010 20:55:12
cel mai mare pacat, sau cea mai mare minciuna zuzu17 Intamplari adevarate 9 05.01.2010 12:44:56