Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Tu ai auzit vere de vitamina D care se produce in corp cind faci plaja?
Oare stii cit de vitala este vitamina asta?
Dintre oamenii seriosi, calugari, preoti, oameni maturi, toti stau la plaja pentru sanatate!..si se simte!
Stind la soare omul respinge reumatismul catre adinci batrineti!..este verificata treaba!
|
Aha, se pare că în timpul în care eu nu am mai intrat pe acest site tu te-ai „desăvârșit” în erezia ecumenistă.
Doar se vede la profil: „Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace”
Hai să îți traduc poate așa înțelegi mai bine: „Hristos, drac, păgân, drac, fățărnicie, iluzie”
Fii fără teamă, nu voi mai vorbi cu tine, am alte lucruri decât vorbitul cu pereții. Am sesizat și eu doar așa... că ești păgânul privilegiat... doar cum altfel să ajungi la aproape 5000 de mesaje ???
Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
|