Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.04.2011, 22:30:52
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Aha, se pare că în timpul în care eu nu am mai intrat pe acest site tu te-ai „desăvârșit” în erezia ecumenistă.

Doar se vede la profil: „Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace”

Hai să îți traduc poate așa înțelegi mai bine: „Hristos, drac, păgân, drac, fățărnicie, iluzie”

Fii fără teamă, nu voi mai vorbi cu tine, am alte lucruri decât vorbitul cu pereții. Am sesizat și eu doar așa... că ești păgânul privilegiat... doar cum altfel să ajungi la aproape 5000 de mesaje ???
Ai stat la priza la incarcat tot timpul asta? Ce-i cu atitudinea asta nesimtita?Ai senzatia ca esti un bun crestin vorbind asa?

In asocierea facuta de tine, iubire=fatarnicie si pace=iluzie...Cred ca te-ai incarcat la "inalta" tensiune!!!

Last edited by Melissa; 07.04.2011 at 22:34:16.
Reply With Quote
Vechi 07.04.2011, 22:33:50
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Ai stat la priza la incarcat tot timpul asta? Ce-i cu atitudinea asta nesimtita?Ai senzatia ca esti un bun crestin vorbind asa?

In asocierea facuta de tine, iubire=fatarnicie si pace=iluzie...Cred ca te-ai incarcat la "inalta" tensiune!!!
Nu ai înțeles. Cum Doamne iartă-mă să consider eu virtuțiile creștine ca fiind fățărnicie sau iluzie?
Am vorbit în contextul mesajului expus. Iubirea promovată de ecumeniști nu e iubire ci fățărnicie, căci e fără Hristos. La fel, pacea oferită de ecumeniști nu e pace, ci un pact cu diavolul.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!

Last edited by colaps; 07.04.2011 at 22:37:36.
Reply With Quote
Vechi 09.04.2011, 04:06:42
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned

Data înregistrării: 29.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Nu ai înțeles. Cum Doamne iartă-mă să consider eu virtuțiile creștine ca fiind fățărnicie sau iluzie?
Am vorbit în contextul mesajului expus. Iubirea promovată de ecumeniști nu e iubire ci fățărnicie, căci e fără Hristos. La fel, pacea oferită de ecumeniști nu e pace, ci un pact cu diavolul.
Nu exista pace cu ecumenismul. Nu cred ca putem accepta ca fiind corecta renuntarea la Sfanta Impartasanie sau mancarea pentru viata vesnica ce se intampla in Protestantism.

Catolicismul din nevoi ecumeniste a facut o Noua Litughie si in acea comisie a inclus s-ar parea 6 pastori protestanti. Ce a iesit e :

http://www.youtube.com/watch?v=rh_nqtp3VrU
http://www.youtube.com/watch?v=SZ6KW...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=uX2bO...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=wedpL...eature=related

CINE VREA SA LASE COPIILOR VIATA VESNICA ADICA IMORTALITATE SI INTRARE IN RAI, E IMPOTRIVA ECUMENISMULUI.

Vorba unuia, i-am lasat in Biserica si ne-au dat pe toti afara, ca nu mai puteau merge inapoi.

OMENIREA poate castiga impotriva ecumenismului cu cea mai puternica arma: RUGACIUNEA.

Last edited by spre_rasarit; 09.04.2011 at 06:29:52.
Reply With Quote
Vechi 09.04.2011, 10:37:47
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Implicit

eu nu consider ca este pacat ... asa ispite sunt peste tot ... apoi cand vezi pe strada atatea fete cu fuste mini si cu decolteuri pana la buric cum e? macar la mare toti sunt la fel imbracati.... si la urma urmei daca nu vrei sa fii ispitit, nu te uiti ... si daca nu vrei sa fii ispita poti pune un pantalonas scurt, o bluzita si stai undeva mai rezervat, sub o umbreluta ceva ... sau in apa ca sa nu te vada lumea.

mie imi place foarte mult la mare, briza marii si aerul sarat sunt foarte sanatoase si benefice pentru toti. ador sa stau seara pe balcon, in liniste, cu gandurile mele, sa ma uit la stele, sa ascult marea si sa beau o ciocolata calda. eu am noroc ca tatal meu este la mare si are o casuta exact pe faleza marii. am marea la 2 pasi. este super.
Reply With Quote
Vechi 09.04.2011, 13:46:57
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirela0110 Vezi mesajul
eu nu consider ca este pacat ... asa ispite sunt peste tot ... apoi cand vezi pe strada atatea fete cu fuste mini si cu decolteuri pana la buric cum e? macar la mare toti sunt la fel imbracati.... si la urma urmei daca nu vrei sa fii ispitit, nu te uiti ... si daca nu vrei sa fii ispita poti pune un pantalonas scurt, o bluzita si stai undeva mai rezervat, sub o umbreluta ceva ... sau in apa ca sa nu te vada lumea.

mie imi place foarte mult la mare, briza marii si aerul sarat sunt foarte sanatoase si benefice pentru toti. ador sa stau seara pe balcon, in liniste, cu gandurile mele, sa ma uit la stele, sa ascult marea si sa beau o ciocolata calda. eu am noroc ca tatal meu este la mare si are o casuta exact pe faleza marii. am marea la 2 pasi. este super.
Chiar e super draga Mirela0110 ! Si da....Nu are cum fi pacat ca merge omul la mare sau la strand....E un mod de relaxare nevinovat....
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cel mai josnic pacat si cea mai mare virtute laurastifter Morala Crestina 35 22.03.2012 11:51:21
Incredrea prea mare in Dumnezeu-un pacat? Bogdan N Generalitati 9 31.05.2011 09:43:17
Un mare pacat Rodica50 Generalitati 2 22.11.2010 14:49:45
Pacat enorm de mare? derbyc Generalitati 19 22.10.2010 20:55:12
cel mai mare pacat, sau cea mai mare minciuna zuzu17 Intamplari adevarate 9 05.01.2010 12:44:56