![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Templierule, NU incepe si tu!
Astea-s povesti.. Nu cunosti invatatura ortodoxa despre inselarea draceasca. Citeste despre inselare .. Cauta surse ortodoxe. Exista inselare draceasca colectiva, exista draci care se ocupa de progresul tehnologic etc... Problema omului modern este ca NU mai crede in existenta demonilor. |
|
|
||||
|
||||
|
Templierule,esti culmea! Deja ai deschis 56 de topicuri! Ai 17 ani,macar ti-a folosit la ceva,ai tras vreun folos din ele? Multe nici macar nu le urmaresti... caci ti-am raspuns si in altul! Da-o-n colo de treaba,e un haos total pe forumul asta! Sute si mii de topicuri cu acelasi subiect! Fiecare cand are ceva de spus... descide un topic! Parca am fi batuti in cap! De functia "Search (cautare)",nu a auzit nimeni?? Chiar asa ne batem joc de forumul asta? Adminul ce face? In ritmul asta eu unul ma voi retrage,sunt satul de cat de imbaxit a ajuns un forum ORTODOX!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ce dume, iti place sa citesti despre terestrii sau mai putin terestrii fara sa cercetezi sfintii parinti... Seraphim Rose- sfaturiortodoxe.ro....
|
|||
|
|||
|
Templier Knight
"Sper sa traiesc pana atunci cand o sa dau mana cu vreun extraterestru , ar fi ceva extraordinar" Nu este exclus...Surprize vor exista....destule...In fond candva se credea ca Pamantul ar fi plat...si ca nu se invarteste....Au murit pe rug destui cu mintea deschisa...(deh...chipurile erau demonizati!hehehe)...Cert e ca vom trai si vom vedea.....Deocamdata doar citim... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Micutule xanixade....stiu exact diferenta dintre catolicism si ortodoxie.....dar nu trebuie sa-ti impartasesc tie....nimic! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Degeaba sar unii si te atentioneaza si iti arata... pentru ca tu crezi ca ei comit atacuri la persoana... Asa ca micuto, daca nu citesti carti de sfinti parinti macar, si apoi sa vorbesti de credinta, decat invers, mai degraba cauta-ti de viata ta si lasa credinta virtuala...
|
|||
|
|||
|
Nu exista extraterestri, OZN-urile sunt doar manifestari demonice.
Cat despre astronautii de pe Marte, mai cititi si voi cu atentie, textul zice ca au venit de pe Marte, nu ca ar fi zburat de pe Pamant pe Marte. Bogdan. |
|
|
|||
|
|||
|
Mai sa fie ..poi la cati demoni si "ghiavoli" se tot pomenesc aici , ma'ntreb cum de mai avem noi loc...ca e full de ei....
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cat despre citit cartile sfintilor , habarnel esti dragule , ca de obicei...Sunt "toba"...dar e decizia mea ce cred, cum cred si de ce....Sunt o ortodoxa ceva mai...altfel... Asa ca maruntimea ta, de cauti galceava fa-o in privat, ca aici refulezi zadarnic incercand jalnice provocari....Pace tie ! ps. a , sa nu uit....bine zici...vezi-ti tu de treaba si viata ta si pe mine lasa-ma cu ale mele..capisci? |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre viata...intrebare | tigerAvalo9 | Generalitati | 18 | 04.07.2011 13:05:05 |
| Declaratii socante ale franmasonilor evrei | sunsray | Secte si culte | 6 | 06.04.2011 22:16:04 |
| despre viata vesnica | iordan | Din Noul Testament | 22 | 05.05.2010 18:23:01 |
| Despre cei ce isi iau viata... | malmo | Slujba inmormantarii | 25 | 07.02.2010 20:26:21 |
| Despre viata ingereasca! | alecsandru | Calugarul | 65 | 22.03.2007 13:04:36 |
|
|