![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Degeaba sar unii si te atentioneaza si iti arata... pentru ca tu crezi ca ei comit atacuri la persoana... Asa ca micuto, daca nu citesti carti de sfinti parinti macar, si apoi sa vorbesti de credinta, decat invers, mai degraba cauta-ti de viata ta si lasa credinta virtuala...
|
|||
|
|||
|
Nu exista extraterestri, OZN-urile sunt doar manifestari demonice.
Cat despre astronautii de pe Marte, mai cititi si voi cu atentie, textul zice ca au venit de pe Marte, nu ca ar fi zburat de pe Pamant pe Marte. Bogdan. |
|
|
|||
|
|||
|
Mai sa fie ..poi la cati demoni si "ghiavoli" se tot pomenesc aici , ma'ntreb cum de mai avem noi loc...ca e full de ei....
|
|
|
|||
|
|||
|
Nimănui nu-i place fața zâmbitoare de pe Marte?
|
|
|
|||
|
|||
|
....eu sunt dispusa sa mai "astept" un pic....apoi ma voi delecta de fetele (poate) trist zambitoare ale unora......
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu nu vad nicio fata zambitoare,poate doar o iluzie...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cat despre citit cartile sfintilor , habarnel esti dragule , ca de obicei...Sunt "toba"...dar e decizia mea ce cred, cum cred si de ce....Sunt o ortodoxa ceva mai...altfel... Asa ca maruntimea ta, de cauti galceava fa-o in privat, ca aici refulezi zadarnic incercand jalnice provocari....Pace tie ! ps. a , sa nu uit....bine zici...vezi-ti tu de treaba si viata ta si pe mine lasa-ma cu ale mele..capisci? |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre viata...intrebare | tigerAvalo9 | Generalitati | 18 | 04.07.2011 13:05:05 |
| Declaratii socante ale franmasonilor evrei | sunsray | Secte si culte | 6 | 06.04.2011 22:16:04 |
| despre viata vesnica | iordan | Din Noul Testament | 22 | 05.05.2010 18:23:01 |
| Despre cei ce isi iau viata... | malmo | Slujba inmormantarii | 25 | 07.02.2010 20:26:21 |
| Despre viata ingereasca! | alecsandru | Calugarul | 65 | 22.03.2007 13:04:36 |
|
|