![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
camy, tu ai postat aceste versuri si ai zis ca nu este nimic in neregula.
|
|
|||
|
|||
![]()
Versurile acelea n-au nimic. Nu înțeleg de ce le-ai schimbat.
|
|
||||
|
||||
![]()
nu am schimbat nimic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Iata ce scria in cartea "Insemnari de la Jilava" a lui Corneliu Zelea Codreanu, la sfarsitul acestei carti,fiind printre ultimele ziceri ale sale:
"Caracteristica timpului nostru: Ne ocupam cu lupta dintre, noi si alti oameni, nu cu lupta dintre poruncile Duhului Sfânt si poftele firei noastre pamântesti. Ne preocupam si ne plac victoriile asupra oamenilor, nu victoriile împotriva Diavolului si pacatului. Toti oamenii mari ai lumii de ieri si de azi: Napoleon, Mussolini, Hitler, etc., sunt preocupati mai mult de aceste biruinte. Miscarea legionara face exceptie, ocupându-se dar insuficient, si de biruinta crestina în om, în vederea mântuirii lui. Insuficient!" De unde se vede ca Zelea Codreanu isi schimbase opiniile fata de timpul cand trimisese o telegrama de felicitare lui Adolf Hitler dupa ce obtinuse puterea in Germania.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt chestiuni total diferite. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|