Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.02.2011, 17:55:06
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Da, nu e-nregulă varianta ta, dar e numai varianta ta.

Ultima strofă nu apare în înregistrare, ori au cântat-o, dar n-a filmat acea parte, ori chiar n-au cântat-o.
camy, tu ai postat aceste versuri si ai zis ca nu este nimic in neregula.
Reply With Quote
Vechi 23.02.2011, 21:19:10
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
camy, tu ai postat aceste versuri si ai zis ca nu este nimic in neregula.
Versurile acelea n-au nimic. Nu înțeleg de ce le-ai schimbat.
Reply With Quote
Vechi 23.02.2011, 22:21:48
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Versurile acelea n-au nimic. Nu înțeleg de ce le-ai schimbat.
nu am schimbat nimic.
Reply With Quote
Vechi 23.02.2011, 22:42:11
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Iata ce scria in cartea "Insemnari de la Jilava" a lui Corneliu Zelea Codreanu, la sfarsitul acestei carti,fiind printre ultimele ziceri ale sale:
"Caracteristica timpului nostru:
Ne ocupam cu lupta dintre, noi si alti oameni, nu cu lupta dintre poruncile Duhului Sfânt si poftele firei noastre pamântesti.
Ne preocupam si ne plac victoriile asupra oamenilor, nu victoriile împotriva Diavolului si pacatului.
Toti oamenii mari ai lumii de ieri si de azi: Napoleon, Mussolini, Hitler, etc., sunt preocupati mai mult de aceste biruinte.
Miscarea legionara face exceptie, ocupându-se dar insuficient, si de biruinta crestina în om, în vederea mântuirii lui.
Insuficient!"
De unde se vede ca Zelea Codreanu isi schimbase opiniile fata de timpul cand trimisese o telegrama de felicitare lui Adolf Hitler dupa ce obtinuse puterea in Germania.
Vechi 24.02.2011, 03:16:59
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Iata ce scria in cartea "Insemnari de la Jilava" a lui Corneliu Zelea Codreanu, la sfarsitul acestei carti,fiind printre ultimele ziceri ale sale:
"Caracteristica timpului nostru:
Ne ocupam cu lupta dintre, noi si alti oameni, nu cu lupta dintre poruncile Duhului Sfânt si poftele firei noastre pamântesti.
Ne preocupam si ne plac victoriile asupra oamenilor, nu victoriile împotriva Diavolului si pacatului.
Toti oamenii mari ai lumii de ieri si de azi: Napoleon, Mussolini, Hitler, etc., sunt preocupati mai mult de aceste biruinte.
Miscarea legionara face exceptie, ocupându-se dar insuficient, si de biruinta crestina în om, în vederea mântuirii lui.
Insuficient!"
De unde se vede ca Zelea Codreanu isi schimbase opiniile fata de timpul cand trimisese o telegrama de felicitare lui Adolf Hitler dupa ce obtinuse puterea in Germania.
Nu stiu daca doar eu, dar nu prea vad schimbarea..
Sunt chestiuni total diferite.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42