![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din tot ce ai scris abordez doar : Chipul satanei arata nivelul de batjocura si de decadere a unei creaturi in clipa in care D.zeu isi retrage chiar chipul sau din acea finta . Lecturind serios la parinti (f. bun si parintele Galeriu , dar nu numai) veti vedea manifestarile macabre ale prezentei satanei intr-un loc , care in treacat fiind spus nu mai are nici o atingere cu cele dumnezeiesti ci total din contra . Fereste-te cu mare atentie de apocatastaza ! In satane nu exista chipul lui Dzeu ! In rest , v-ati agatat de lucruri pe care eu nu le spun , nu le sustin sau nu le promovez . Va fabricati singuri subiecte dupa care incepi sa ... scri ! Cititi cu atentie ce am postat eu si cu Fany si daca sunteti convinsi ca ati inteles (tu si cei care mai interveniti asemanator) interveniti dar la subiect. De batut cimpii sunt acrit !
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|