![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Calea pocaintei are urcusuri si coborasuri. Nu exista om care sa nu cada, dar cel mai important este sa se ridice imediat. Altfel, riscam sa deznadajduim, pentru ca viata e plina de ispite, nu? Trebuie sa gandim pozitiv, sa fim optimisti si, daca o fi sa cadem si in prapastia unor pacate grave, sa nu uitam ca putem sa ne caim si sa fim iertati. Daca si noi iertam, macar putin...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chestia asta ce o spui e valabila,e buna,si... ? Ce rezolvi cu ea? E pentru incepatori,asa de incurajare.... Eu sunt destul de optimist,nu prea deznadajduiesc,insa e nevoie de mai mult ..... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru incepatori, ca si pentru "avansati", eu cred ca ridicarile si caderile raman valabile, chiar daca aceia care mananca hrana tare se confrunta cu probleme mai fine, de genul paza mintii, paza de slava desarta si de marirea de sine...
indumnezeire, mantuire |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Mantuirea | Tartaruga | Dogmatica | 413 | 11.09.2012 03:18:26 |
Mantuirea | Daniel777 | Biserica Ortodoxa Romana | 11 | 02.06.2010 12:15:26 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
Mantuirea | vsm | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 02.11.2006 23:56:38 |
|