![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar există situații de co-evoluție care au împins două specii în tandem tot mai departe, de exemplu, Orhideea Stea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
intelegi ce vreau sa spun? sau incerci macar? chiar nu vreau sa-mi explici a mia oara acelasi lucru, cu alte exemple. Last edited by Ana.Maria.; 16.02.2011 at 00:41:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu vb serios? Nu ti se pare nimic ciudat, sau mai bine zis, ilogic?
|
|
||||
|
||||
![]()
De ce e ilogic? se numeste coevolutie si se intampla deoarece nu traim separati ci coexistam intr-um mediu impreuna cu mii de alte specii. Ne adaptam sau murim.
|
||||
|
||||
![]()
eu cred ca religia trebuie sa ramana in scoala, si nu numai o singura ora ci poate mai multe si va spun si de ce.
Inceputul intelepciunii este frica de Dumnezeu. Frica de Dumnezeu in constiinta mea s-ar traduce prin invatarea si respectarea cele 10 porunci, date de Dumnezeu lui Moise, de catre copii la scoala, din frageda pruncie, din clasa a III-a. Daca ai aceste reguli intiparite in inima, si profesorul de religie stie sa le cultive mai departe in inima copilului, atunci vom avea un popor de crestini adevarati. Daca scoatem religia din scolii atunci va fi grav pentru noi. Doamne ajuta. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca Dumnezeu vrea sa-L iubim...nu sa ne temem sau din teama sa-L slavim....Si daca se preda religia in scoli sa existe optiunea de a alege frecventarea cursurilor , in functie de confesiune.....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Floarea nu avea nevoie sa-si ascunda nectarul, florile chiar au culori frumoase si emit mirosuri pentru a invita insectele. la fel cum face si orhidea la inceputul filmarii. Si in momentul in care orhidea se adancea, ce sanse erau sa apara exact mutatia de care are nevoie molia incat sa-i creasca limba? nu mai e aleator si fara scop. si procesul ar tb sa se intample extrem de lent si gradual, deci ar avea nevoie de o serie de mutatii pozitive si folositoare numai in aceeasi directie, timp de mii de ani, daca nu milioane, deci daca floarea era cu 0,5 mai adanca, molia nu mai ajungea la nectar si murea, nu mai avea timp sa se adapteze. Last edited by Ana.Maria.; 16.02.2011 at 10:29:31. |
|
||||
|
||||
![]()
Asa cum nici oamenii nu sunt identici, ci unii mai inalti atii mai scunzi, nici moliile respective nu sunt standardizate. Moliile cu limba destul de lunga incat sa ajunga la nectar au supravietuit, celelalte au murit. Automat urmatoarele generatii de molii au avut limbi mai lungi.
Multe plante s-au specializat pe anumiti polenizatori, exista orhidee care imita femele unei specii de viespi, si chiar emite feromoni specifici invitand masculii. Exista plante polenizate exclusiv de pasari etc. Aceasta orhidee s-a specializat pe specia asta de molie si nu a fost nevoie de un alt polenizator. Daca molia ar disparea automat ar disparea si orhideea. De fapt Xanthopan morgani, o specie de molie, a fost "prezisa" inainte de a fi descoperita, deoarece se gasise o orhidee care ar fi avut nevoie de o insecta ca ea pentru a supravietui. http://en.wikipedia.org/wiki/Xanthopan_morgani
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|