![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, e chiar mult, noua organizatie a lui Cernea il avea pe el membru fodator. DE obicei membrii fondatori sunt cam toti membrii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cu ceva ani in urma, impreuna cu mai multi prieteni, am infiintat o asociatie ecologista. eram vreo 20. dupa ce am studiat ce trebuie sa facem, am ajuns la concluzia ca daca ne trecem toti ca membri fondatori, va fi foarte greu in viitor. pentru orice hotarare trebuia sa fim toti prezenti, orice hartie trebuia semnata de toti, etc. atunci am ales dintre noi 4 persoane si aia au fost membri fondatori. |
|
|||
|
|||
![]()
“Se spune că intelectul e dat omului ca să cunoască adevărul. Intelectul e dat omului, după părerea mea, nu ca să cunoască adevărul, ci să primească adevărul.”
“Am avut revelația că în afară de Dumnezeu nu există adevăr. Mai multe adevăruri, zic eu, raportate la Dumnezeu, este egal cu nici un adevăr. Iar dacă adevărul este unul singur, fiind transcendent în esență, sediul lui nu e nici în știință, nici în filozofie, nici în artă. Și când un filozof, un om de știință sau un artist sunt religioși, atunci ei nu se mai disting de o babă murdară pe picioare care se roagă Maicii Domnului.” “Acum, mai la bătrînețe, pot să spun că fără Dumnezeu și fără nemurire nu există adevăr“. “O babă murdară pe picioare, care stă în fața icoanei Maicii Domnului în biserică, față de un laureat al premiului Nobel ateu – baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, ăsta moare așa, dihor. “ “Eu când discut cu un ateu e ca și cum as discuta cu ușa. Între un credincios și un necredincios, nu există nici o legătură. Ala e mort, sufletește mort, iar celălalt e viu și între un viu și un mort nu există nici o legătură. Credinciosul creștin e viu.” “Ateii și materialiștii ne deosebesc de animale prin faptul că nu avem coadă.” |
|
|||
|
|||
![]()
El este exemplul perfect de indoctrinare religioasa.
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nu e vina oamenilor de stiinta ca, pe masura de descoperim din ce in ce mai mult despre lumea si universul care ne inconjoara, Biblia apara in adevarata ei lumina: o carte de basme. Se banuia asta de ceva vreme, dar in ultima suta de ani au aparut si dovezile. Mai ramane sa afli si tu despre ele. Citat:
Citat:
Si te rog sa imi explici cum poate fi ora de matematica o ora de indoctrinare. Sau cele de fizica, chimie, limbi straine. Citat:
Citat:
Pana atunci, locul ei e la ora de religie, laolalta cu restul basmelor. Prezentate ca stiinta, bineinteles, pentru un pic de credibilitate in plus. Citat:
Citat:
Citat:
Dar nu, BOR vrea pe tava generatia viitoare de enoriasi, indoctrinati pe banul statului, cu contributie minima din partea BOR. Ca sa nu mai vorbim de o slujba calduta pentru toti absolventii de teologie, pentru care nu se pot face biserici. Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mataluta citezi "decupat" si se cam pierde sensul la ce zicea fiecare.Oricum nimeni nu citeste pan'la capat si vad ca te-ai ales si cu admiratori.Da' mandrete ce incantat esti ca le zici dumneata la toti sa duca.Sa intru in polemica asa de pamplezir nu stiu daca merita ca fiecare o tine tot pe-a lui.
Last edited by cocorel; 12.02.2011 at 18:21:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Religia se bazeaza pe informatii total subiective prezentate la adapostul autoritatii dogmei. Dogma care nu poate fi discutata, sau contrazisa, ci doar acceptata. E vorba de credinta, nu despre cunoastere. Si de aceea trebuie ca studiile de religie sa nu se tina in scoala, ci in Biserica. Exclusiv pentru cei interesati. Presupun ca pentru tine predarea geocentrismului in scoala reprezinta o educatie de calitate, nu? Pentru ca e "deschisa", si "libera".
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nimeni n-a zis doar asa ai inteles tu.Eu ziceam doar ca nimeni nu sare cu gura ca fac copii tehnici de contraceptie pe cand se gasesc destui care zic ca religia strica copii. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|