![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Era atat de mica si de firava copila mea...la 24 de sapt s-a nascut...nu am putut sa o botez decat ca preotul sa o ude cu aghiazma...si sa ii citeasca rugaciuni...altfel nu puteam pt ca traia prin aparate, respira prin ele... si daca o scoteam, nu mai era... Si a fost sa nu mai fie... dupa cateva zile frumoase, petrecute impreuna...
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Doamne.... as vrea sa va pot spune, la fiecare, macar un cuvant de consolare. Ce pot sa va spun este ca ingerasii nostri sunt bine acolo unde sunt. Eu asta simt si sigur o sa imi dati drepate, poate nu acum.....cand sunteti atat de "obosite" si de ravasite. |
|
|
||||
|
||||
|
Dumnezeu sa aiba grija de ingerasii vostri, fetelor, iar voua sa va dea putere sa treceti peste aceasta durere care va apasa!
Dumnezeu e drept si nu-i pedepseste pe cei fara de pacat, copilasii vostri sunt sigur in loc cu lumina!
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce se intampla cu sufletul nebotezat? | serb_crina | Generalitati | 25 | 20.01.2013 21:06:31 |
| Ea ortodoxa - el nebotezat in nici un fel | tinutza | Nunta | 13 | 27.09.2011 00:19:57 |
| Copilul nebotezat poate fi inmormantat in cimitir? | Mada1ina | Intrebari utilizatori | 20 | 11.02.2011 21:29:05 |
| Nebotezat si necununati | roman2010 | Generalitati | 14 | 16.01.2011 00:01:29 |
| Mama mea a murit | ichim | Generalitati | 15 | 08.08.2008 03:26:13 |
|
|