![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt preot. Spre deosebire de alti respondenti am astfel autorizarea sa-ti dau un raspuns.
Nu te supara pe saracul calugar necitit... Pe langa botezul pe care-l stim cu totii, mai exista si alte tipuri: 1. Botezul sangelui (valabil in cazul martirilor) 2. Botezul dorintei (al aceluia care si-a dorit si din motive obiective nu a reusit sa se boteze) 3. Botezul de urgenta care are o randuiala foarte simpla si care il poate savarsi ORICINE (in caz de urgenta); (din nefericire nu s-a intamplat in cazul pruncutului tau). Particular, in cazul tau vad aplicabil "botezul dorintei" deoarece nu ma indoiesc, ca ti-ai fi dorit sa-ti botezi pruncul; Nu mai specifica pe viitor "mort nebotezat" pe pomelnicul dat la altar; tu si Dumnezeu stiti despre cine este vorba. I-ai dorit un nume si trece-l cu numele respectiv. Roaga-te si Sfantului al carui nume il poarta. Fii cu credinta in Dumnezeu si nu te indoi ca Domnul nu-l iubeste. Ritualic inmormantarea pruncilor are un caracter special care denota intrarea lor in rai fara alte oprelisti (adica devin ingerasi); sau cel putin asta inteleg eu. Nu stiu cum ti-as putea alina durerea. Cere-i lui Dumnezeu alt dar (de prunci). Daca doresti mai multe lamuriri contacteaza-ma. alaturi de voi parintele George |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce se intampla cu sufletul nebotezat? | serb_crina | Generalitati | 25 | 20.01.2013 20:06:31 |
Ea ortodoxa - el nebotezat in nici un fel | tinutza | Nunta | 13 | 26.09.2011 23:19:57 |
Copilul nebotezat poate fi inmormantat in cimitir? | Mada1ina | Intrebari utilizatori | 20 | 11.02.2011 20:29:05 |
Nebotezat si necununati | roman2010 | Generalitati | 14 | 15.01.2011 23:01:29 |
Mama mea a murit | ichim | Generalitati | 15 | 08.08.2008 02:26:13 |
|