![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dvs. ati observat o posibila deosebire intre Rai si Imparatia Cerurilor. Eu personal nu am observat-o si nici nu am citit nicaieri ca ar exista. Nu a semnalat nimeni aceasta diferenta (nu din cunostintele mele) si se vorbeste in general despre Imparatia lui Dumnezeu. Legat de locul celor nebotezati, am raspus prin cuvintele Parintelui Cleopa, nu sunt in strare sa imi dau cu parerea. Dar nu trebuie sa uitam faptul ca intelegerea Sfintei Scripturi se face in mai multe etape, nu doar cuvantul ci si intelegerea duhovniceasca, aceasta din urma nu o are oricine. Noi suntem limitati in a intelege caile Domnului si nu incerc sa dau aceasta explicatie in lipsa unui argument. Altfel decat am incercat sa explic, nu stiu daca o pot face. Am sa caut carti si am sa ma documentez. P.S. am o carte scrisa de Protosinghel NICODIM MANDITA, (nu am foarte multe informatii despre el), din 1995 "CALEA SUFLETELOR IN VESNICIE SAU CELE 24 DE VAMI ALE VAZDUHULUI". E greu de citit ca este toata in versuri.
AMIN! Intru Imparatia Ta cand vei veni, pomeneste-ne pe noi Doamne, cand vei veni intru Imparatia Ta! Last edited by dianagroza; 09.02.2011 at 18:36:26. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oare caut Imparatia cerurilor? | AGabriela | Generalitati | 9 | 31.08.2012 17:04:27 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
PACATOSII FURA IMPARATIA CERURILOR!!! | sergiub | Preotul | 6 | 11.05.2008 23:50:11 |
|