![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau crezi ca esti tu mai induhovnicit decat a fost parintele Teofil ca sa faci astfel de clasificatii? Last edited by Melissa; 03.02.2011 at 16:23:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fiecare ortodox se crede mai intelept decat Fer. Augustin care a sustinut Filioque. Fiecare catolic si ortodox se crede mai intelept decat fer. Augustin in privinta predestinarii. Fiecare crestin se vrede mai intelept decat Sf. Grigorie de Nazians care sustinea un fel de apocatastaza. Iar acestia erau sfinti. Am dreptul sa aleg in privinta asta ce spun ceilalti duhovnici si toti sfintii, sunt sigur ca nu s-au inselat toti si doar parintele Paraianu a avut dreptate. Legat de Sf. Francisc citeste te rog ce am scris despre stigmate si bilocatie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu am zis ca ma cred mai intelept decat parintele, ci ca ii cred mai intelepti pe ceilalti sute de sfinti si duhovnici care au spus exact invers. Ma raliez majoritatii. Dar am facut mai mult de atat, in celelalte mesaje am si aratat de ce catolicii nu au sfinti sau minuni. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
stiu ca suna bine ca auzi ca numai tu si ai tai sunteti alesi. dar asa gandeste Dumnezeu? cred ca ap. Pavel ne da o idee despre asta in Romani 2:10-16. daca imi aduc bine aminte, este apostolul ce se citeste in duminica a 2a dupa Rusalii, a Sfintilor Romani. dar cine se mai uita in Scriptura, daca parintele x a zis ca doar ortodocsii se mantuiesc? adica cel ce propovaduieste bunatatea lui Dumnezeu, nu a bun. dar sun buni cei ce ne arata un Dumnezeu dur, nedrept, acelasi cu cel din VT? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
lui ma adresam, chiar daca m-am agatat de comentariul tau.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma vorbiti pe la spate?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
nu pe la spate.
ce, nu ai monitorul in fata? :) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Mantuirea | Tartaruga | Dogmatica | 413 | 11.09.2012 03:18:26 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
|