![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Iulitza,afirmatia ta nu face altceva decat sa ma faca sa ma rog cu si mai multa staruinta pentru tine,pentru ca Domnul sa te aduca pe calea cea dreapta.Doamne ajuta.
Last edited by gabriel 30; 31.01.2011 at 23:44:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Am totala incredere in Dumnezeu ca-i va lumina pe toti cei care citesc si vor citi acest forum. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Iulita un ortodox adevarat nu isi pune problema ca acest preot e un sarpe! Ba mai mult e si periculos sa ne ducem la el! Am aratat ca un site ortodox il condamna! Poate o sa ne spuna si preotii de pe aici daca e normal ce face acesta! Sunt primul care l-as ierta pe acest preot daca ar recunoaste ca fapta lui a fost gresita!
Last edited by bairstow; 31.01.2011 at 23:49:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scuza-ma, Gabriel30 si nu Andrei 30. Last edited by Iulita; 01.02.2011 at 00:02:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai du-te la culcare ca ai inceput sa nu mai gandesti limpede si ai inceput confunzi termenii.Oboseala e de vina. Noapte buna si mai vorbim si maine. |
|
|||
|
|||
![]()
:) haios si ironic, cu atat stii sa inchei atacurile la adresa mea??
|
|
|||
|
|||
![]()
Iulita daca acest preot ti-a facut atata rau de ce nu vi la Mosuni si ii scri un bilet parintelui spunandu=i cat rau ti-a facut? de ce nu o faci? ca nu ai nimic de pierdut? ce te tine?
|
|
|||
|
|||
![]()
Am incercat prin e-mail stiind ca cineva gestioneza casuta postala a parintelui, am incercat prin mamager-ul lui, am incercat sa-l sun la numarul lui personal, care mi l-a dat, in caz ca o sa am nevoie. Si cand am reusit sa vorbesc cu manager-ul lui, a spus ca i-a transmis doleanta mea parintelui, si nu avusese nici un raspuns concret de la el. De venit, n-am avut puterea, pentru ca in acel moment, sa ma ierte Dumnezeu, dar imi venea, odata ajunsa acolo, sa tip in gura mare, ca suntem inselati de acest preot. Dar m-am abtinut, pentru ca Dumnezeu, prin Pr Iustin Parvu, mi-a dat un duhovnic bun si iscusit, care m-a sprijinit si m-a sfatuit sa nu mai am de-a face cu el si sa ma rog pentru ratacirea lui, ca pana la sfarsitul vietii lui, Dumnezeu sa-l lumineze.Si familia mea a contribuit foarte mult la "ridicarea" mea. Si prin toti acesti oameni, Dumnezeu si-a facut mila de mine. Slava lui Dumnezeu pentru toate!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum spunea Iustin, suntem foarte grabnici in a ne arata marinimia iertand; mai ales pe cei ce nu ne-au gresit. Cred ca ar fi mai sanatos sa constientizam ca suntem prea mici si ca noi insine avem nevoie de iertare. Sa ne ingrijim sa o capatam pe a noastra, ca pe ceilalti suntem obligati sa ii iertam, daca ne consideram crestini si vrem sa fim iertati.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? | tigerAvalo9 | Generalitati | 53 | 30.08.2017 11:36:24 |
Despre parintele Cristian Pomohaci | mela me | Generalitati | 85 | 30.04.2013 18:51:43 |
A murit Cristian Paturca | antiecumenism | Generalitati | 43 | 26.01.2011 20:26:11 |
Cristian Pomohaci | maxx2000ro | Generalitati | 14 | 05.05.2010 13:54:24 |
Cristian pomohaci | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.07.2009 19:32:37 |
|