Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2011, 23:36:42
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriel 30 Vezi mesajul
Din cele 160 si ceva de postari ale mele,doar ultimele cateva...din ultimele 2-3 ore se refera la preotul Pohomaci.
Deci esti in continuare,ca de obicei de rasu-plansu' in cele ce afirmi.
In schimb nu stiu tu,cu cele cateva postari ale tale de pana acum pe acest forum,care iti este interesul.Pana acum,doar de a calomnia si a batjocori.
Numai ca ce sa fac....nu pot suporta lipsa de bun simt.Asa sunt eu.De asta tot insist.
Sarpe mincinos si prefacut!
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 23:41:41
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iulita Vezi mesajul
Sarpe mincinos si prefacut!
Draga Iulitza,afirmatia ta nu face altceva decat sa ma faca sa ma rog cu si mai multa staruinta pentru tine,pentru ca Domnul sa te aduca pe calea cea dreapta.Doamne ajuta.

Last edited by gabriel 30; 31.01.2011 at 23:44:14.
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 23:44:22
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Draga Iulitza,afirmatia ta nu face altceva decat sa ma rog cu si mai multa staruinta pentru tine,pentru ca Domnul sa te aduca pe calea cea dreapta.Doamne ajuta.
Am totala incredere in Dumnezeu ca-i va lumina pe toti cei care citesc si vor citi acest forum. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 23:46:29
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Iulita un ortodox adevarat nu isi pune problema ca acest preot e un sarpe! Ba mai mult e si periculos sa ne ducem la el! Am aratat ca un site ortodox il condamna! Poate o sa ne spuna si preotii de pe aici daca e normal ce face acesta! Sunt primul care l-as ierta pe acest preot daca ar recunoaste ca fapta lui a fost gresita!

Last edited by bairstow; 31.01.2011 at 23:49:53.
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 23:59:44
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Iulita un ortodox adevarat nu isi pune problema ca acest preot e un sarpe! Ba mai mult e si periculos sa ne ducem la el! Am aratat ca un site ortodox il condamna! Poate o sa ne spuna si preotii de pe aici daca e normal ce face acesta! Sunt primul care l-as ierta pe acest preot daca ar recunoaste ca fapta lui a fost gresita!
Nu m-am referit la Pr. Pomohaci, ci la Andrei30, chiar daca cele spuse de tine mai sus, sunt perfect adevarate.
Scuza-ma, Gabriel30 si nu Andrei 30.

Last edited by Iulita; 01.02.2011 at 00:02:28.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 00:07:54
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iulita Vezi mesajul
Nu m-am referit la Pr. Pomohaci, ci la Andrei30, chiar daca cele spuse de tine mai sus, sunt perfect adevarate.
Scuza-ma, Gabriel30 si nu Andrei 30.
Dumnezeu sa te ierte.

Hai du-te la culcare ca ai inceput sa nu mai gandesti limpede si ai inceput confunzi termenii.Oboseala e de vina.
Noapte buna si mai vorbim si maine.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 00:12:14
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Smile

Citat:
Dumnezeu sa te ierte.

Hai du-te la culcare ca ai inceput sa nu mai gandesti limpede si ai inceput confunzi termenii.Oboseala e de vina.
Noapte buna si mai vorbim si maine.
:) haios si ironic, cu atat stii sa inchei atacurile la adresa mea??
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 00:09:30
flyboy flyboy is offline
Member

Data înregistrării: 03.06.2010
Implicit

Iulita daca acest preot ti-a facut atata rau de ce nu vi la Mosuni si ii scri un bilet parintelui spunandu=i cat rau ti-a facut? de ce nu o faci? ca nu ai nimic de pierdut? ce te tine?
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 00:23:47
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de flyboy Vezi mesajul
Iulita daca acest preot ti-a facut atata rau de ce nu vi la Mosuni si ii scri un bilet parintelui spunandu=i cat rau ti-a facut? de ce nu o faci? ca nu ai nimic de pierdut? ce te tine?
Am incercat prin e-mail stiind ca cineva gestioneza casuta postala a parintelui, am incercat prin mamager-ul lui, am incercat sa-l sun la numarul lui personal, care mi l-a dat, in caz ca o sa am nevoie. Si cand am reusit sa vorbesc cu manager-ul lui, a spus ca i-a transmis doleanta mea parintelui, si nu avusese nici un raspuns concret de la el. De venit, n-am avut puterea, pentru ca in acel moment, sa ma ierte Dumnezeu, dar imi venea, odata ajunsa acolo, sa tip in gura mare, ca suntem inselati de acest preot. Dar m-am abtinut, pentru ca Dumnezeu, prin Pr Iustin Parvu, mi-a dat un duhovnic bun si iscusit, care m-a sprijinit si m-a sfatuit sa nu mai am de-a face cu el si sa ma rog pentru ratacirea lui, ca pana la sfarsitul vietii lui, Dumnezeu sa-l lumineze.Si familia mea a contribuit foarte mult la "ridicarea" mea. Si prin toti acesti oameni, Dumnezeu si-a facut mila de mine. Slava lui Dumnezeu pentru toate!
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 00:04:41
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Sunt primul care l-as ierta pe acest preot daca ar recunoaste ca fapta lui a fost gresita!
Cum spunea Iustin, suntem foarte grabnici in a ne arata marinimia iertand; mai ales pe cei ce nu ne-au gresit. Cred ca ar fi mai sanatos sa constientizam ca suntem prea mici si ca noi insine avem nevoie de iertare. Sa ne ingrijim sa o capatam pe a noastra, ca pe ceilalti suntem obligati sa ii iertam, daca ne consideram crestini si vrem sa fim iertati.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? tigerAvalo9 Generalitati 53 30.08.2017 11:36:24
Despre parintele Cristian Pomohaci mela me Generalitati 85 30.04.2013 18:51:43
A murit Cristian Paturca antiecumenism Generalitati 43 26.01.2011 20:26:11
Cristian Pomohaci maxx2000ro Generalitati 14 05.05.2010 13:54:24
Cristian pomohaci catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 2 20.07.2009 19:32:37