![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci esti in continuare,ca de obicei de rasu-plansu' in cele ce afirmi. In schimb nu stiu tu,cu cele cateva postari ale tale de pana acum pe acest forum,care iti este interesul.Pana acum,doar de a calomnia si a batjocori. Numai ca ce sa fac....nu pot suporta lipsa de bun simt.Asa sunt eu.De asta tot insist. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Iulitza,afirmatia ta nu face altceva decat sa ma faca sa ma rog cu si mai multa staruinta pentru tine,pentru ca Domnul sa te aduca pe calea cea dreapta.Doamne ajuta.
Last edited by gabriel 30; 31.01.2011 at 23:44:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Am totala incredere in Dumnezeu ca-i va lumina pe toti cei care citesc si vor citi acest forum. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Iulita un ortodox adevarat nu isi pune problema ca acest preot e un sarpe! Ba mai mult e si periculos sa ne ducem la el! Am aratat ca un site ortodox il condamna! Poate o sa ne spuna si preotii de pe aici daca e normal ce face acesta! Sunt primul care l-as ierta pe acest preot daca ar recunoaste ca fapta lui a fost gresita!
Last edited by bairstow; 31.01.2011 at 23:49:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scuza-ma, Gabriel30 si nu Andrei 30. Last edited by Iulita; 01.02.2011 at 00:02:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum spunea Iustin, suntem foarte grabnici in a ne arata marinimia iertand; mai ales pe cei ce nu ne-au gresit. Cred ca ar fi mai sanatos sa constientizam ca suntem prea mici si ca noi insine avem nevoie de iertare. Sa ne ingrijim sa o capatam pe a noastra, ca pe ceilalti suntem obligati sa ii iertam, daca ne consideram crestini si vrem sa fim iertati.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Tu Ioane postezi mereu dubios omule. Esti se pare strain de ortodoxie dar nu vreau sa te conving ca daca ma cert eu cu tine sau asa ti se pare sa renunti la dreapta credinta! Mai bine ma ierti pe mine.
Si noi putem ierta omule, ce carti protestante citesti?Uite eu aveam un caz concret caz inteles si de un penticostal care nu pot sa il conving de adevar deoarece el a simtit ceva caldicel... Era un ateist care hulea pe Dumnezeu. Il injura si pe tacsu si ii spunea sa se duca ... de aici (adica din camera in care noi jucam carti). A trecut la budisti si a inceput sa descopere o lume noua (plina de demoni). A trecut din lac in put (pardon la adventistii) si a simtit si aici ceva caldicel. Desigur scurtez povestea si spun ca niciodata nu si-a cerut iertare de la parinti doar ca nu-i mai injura. Deci daca si-ar fi cerut iertare poate s-ar fi umilit de tot. Dar uneori prin umilinta incepem sa vedem adevarul. El a trecut la adventii dar a ramas departe de Dumnezeu. Iar biblia ne spune ca daca nu stim sa iertam nu vom fi iertati! Sau vom fi iertati mai greu! Asa ca si enoriasul poate sa-l ierte pe prot mai ales ca si el ajuta la slujba de Duminica. Lucreaza impreuna cu preotul! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? | tigerAvalo9 | Generalitati | 53 | 30.08.2017 11:36:24 |
Despre parintele Cristian Pomohaci | mela me | Generalitati | 85 | 30.04.2013 18:51:43 |
A murit Cristian Paturca | antiecumenism | Generalitati | 43 | 26.01.2011 20:26:11 |
Cristian Pomohaci | maxx2000ro | Generalitati | 14 | 05.05.2010 13:54:24 |
Cristian pomohaci | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.07.2009 19:32:37 |
|