Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
poate sunt eu pre prost, de nu inteleg explicatiile tale.
asta ar fi grav pentru mine. de aceea intreb:
intelege cineva si este de acord cu explicatiile lui vsovivi?
|
Și dacă nu înțelege nimeni pe Adevărul, o să fiu eu de vină? Sau o să fiu mincinos?
Nu e că nu poți ci ți-e frică să vrei, și cum ți-e frică cum apare șarpele...
Frică-șarpe, frică-șarpe... și tot așa... adică te superi, te nemulțumești, acuzi și te răzbuni... de frică.
Păi dragul meu nu e cât se poate de simplu ceea ce repet după Cel de sus?
Cum este aia o dreaptă într-o creație finită? Dincolo de creația finită nemaifiind nimic creat... căci dreapta se presupune a fi infinită... deci nu este o născocire a închipuirii umane această dreaptă infinită? Iar punctele, nu formează în minima lor așezare un triunghi echilateral? Căci oricât de mici ar fi ele au o dimensiune. Și Două triunghiuri minuscule suprapuse nu formează steaula Lui David? Steaua smereniei! Și deci două drepte nu pot avea unghiul de intersecție mai mic de 60 de grade dacă se intersectează doar după un singur punct căci s-ar suprapune mai mult de un punct. Deci iată că geometria euclidiană este o speculație și o absurditate fără de margini... iar inerția și relativismul șunt niște prostii atât de mari că mi-e jenă să le mai amintesc. Auzi acolo observator inerțial, adică un fel de dumnezeu în absența lui Dumnezeu, și ăsta se dă pe foton și timpul pentru el trece altfel. Ce mai tâmpenie relativistă. Păi dacă postulezi și te joci cu infinitul și cu timpul și cu originile, atunci n-ai de ce să te miri că ies tot felul de consecințe de partea cealaltă a semnului egal, pe celălalt taler al cântarului. E SiFi, nimic real ci pure speculații idealizate la infinit. Gunoiul absurdităților umane, e omul care-și revelează mereu câte ceva, găsește tot felul de explicații entuziasmante...
E greu de priceput? E simplu, dar nimeni nu vrea să priceapă ci cu toții v-ați obijnuit să repetați minciunile gLumii. Deci nimeni nu se va declara că a priceput deoarece tuturor le este frică.