![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
"Nu ai văzut că e bețiv ?" "Ba da, dar am crezut că se îndreaptă". "Nu ai văzut că e curvar ?" "Am văzut, dar am zis că se schimbă". Între gândirea bărbătească și gândirea femeiască sunt diferențe notabile. Femeile vor mereu ca bărbații să se schimbe, dar ei nu se schimbă. Dimpotrivă, noi, bărbații, am dori ca ele să nu se schimbe niciodată și ele se schimbă întotdeauna. Fiecare bărbat ar vrea să fie primul din viața unei femei, fiecare femeie vrea să fie ultima din viața unui bărbat...
|
||||
|
||||
|
Chiar acum am auzit: tipic pentru cel ce iubeste: vede doar ce-i place si ignora ce nu-i convine.
Regretul tau este de inteles...
|
||||
|
||||
|
Unii da,altii nu...
Citat:
Se poate aplica si invers. De cate ori nu m-am ars si eu... Lupul isi schimba parul,dar naravul BA! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Adica las toata partea asta a vietii tale in mana lui Dumnezeu, si sunt convinsa ca va iesi bine!:) Rabdare, rabdare, rabdare!Ca pe toate le asaza El,asa cum este cel mai bine si spre folosul nostru .
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dragul meu Raoul...in scurta ta existenta pe Pamant...cum ai putut dobandi o "experienta" atat de vasta? Cate legaturi serioase, de durata ai avut? Sau e ca si chestia cu "comunist inrait", cand in fapt nici nu te nascusesi pe atunci....No offense, stii ca te simpatizez ! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Poti sa o mai spui odata !
|
||||
|
||||
|
Cand sa mai spun?? Si la ce anume te referi?
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Povestea sufletului meu. | Un_trecator | Intamplari adevarate | 8 | 13.05.2011 21:42:29 |
| Povestea mea | ralucao | Intamplari adevarate | 7 | 07.03.2011 19:07:13 |
| Povestea mea. | ars_amandi | Intamplari adevarate | 19 | 25.06.2008 18:35:19 |
| Povestea unei casatorii | Laurentiu | Generalitati | 2 | 04.11.2007 02:58:42 |
|
|