Citat:
În prealabil postat de Simonik
Buna, sunt noua pe acest site. De cateva luni m-am despartit de prietenul meu dar nu pot sa ma obisnuiesc cu acest lucru. L-am iubit foarte mult dar el s-a dovedit ca m-a mintit tot timpul relatiei.De cand ne-am despartit sunt foarte trista si ma tot macina gandul ca poate eu am gresit. Spuneti-mi va rog ce sa fac ca sa-mi revin, sincera as vrea sa ma impac cu el dar nu stiu daca acest lucru mai e posibil. Am ajuns sa cred ca nu am noroc in dragoste, si sa ma intreb cu ce oare am gresit in viata aceasta de imi da Dumnezeu atata suferinta.
|
Sunteți supărată acum, așa că am să vă spun o lege a lui Murphy nu spre amuzament, ci pentru grăuntele de înțelepciune: "Când ceva începe bine, se termină prost. Când ceva începe prost, se termină și mai prost". Deci, dacă v-a mințit în tot timpul relației, ce anume vă face să credeți că ar fi altfel de acum încolo ? Unul dintre motivele pentru care multe femei sunt nefericite în dragoste, pe care l-am întâlnit cel mai des, este convingerea absurdă pe care o au că viitorii lor soți se vor schimba. Probabil că e ceva care ține de orgoliu aici: am să mă străduiesc să analizez cu altă ocazie.
"Nu ai văzut că e bețiv ?" "Ba da, dar am crezut că se îndreaptă". "Nu ai văzut că e curvar ?" "Am văzut, dar am zis că se schimbă". Între gândirea bărbătească și gândirea femeiască sunt diferențe notabile. Femeile vor mereu ca bărbații să se schimbe, dar ei nu se schimbă. Dimpotrivă, noi, bărbații, am dori ca ele să nu se schimbe niciodată și ele se schimbă întotdeauna. Fiecare bărbat ar vrea să fie primul din viața unei femei, fiecare femeie vrea să fie ultima din viața unui bărbat...