Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.01.2011, 17:12:58
Miha-anca
Guest

Implicit

Unul din sfintii binemirositori este Sf. Grigorie Decapolitul, de la Manastirea Bistrita olteana. Nici eu nu am simtit mirosul fin, pe care il emana moastele Sfantului, dar punandu-mi haina sub racla sfantului, aceasta s-a umplut de un miros specific, f fin, pe care eu nu l-am perceput, chiar stand sub racla.

Iar in ceea ce priveste mirul, imi vin in minte moastele sfintilor inchisorilor. Daca nu ar fi sfinti, nu ar izvori mir din moastele lor.
Reply With Quote
Vechi 30.01.2011, 18:00:02
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Unul din sfintii binemirositori este Sf. Grigorie Decapolitul, de la Manastirea Bistrita olteana. Nici eu nu am simtit mirosul fin, pe care il emana moastele Sfantului, dar punandu-mi haina sub racla sfantului, aceasta s-a umplut de un miros specific, f fin, pe care eu nu l-am perceput, chiar stand sub racla.

Iar in ceea ce priveste mirul, imi vin in minte moastele sfintilor inchisorilor. Daca nu ar fi sfinti, nu ar izvori mir din moastele lor.
O particica din moastele Sfantului Grigorie Decapolitul sunt si la biserica Hagiu din Bucuresti, pe langa Hala Traian.

Intr-adevar, anmite moaste au un miros ffff fin, de abia perceptibil. Insa mana Sfantului Nicolae de la biserica Sfantul Gheorghe Nou, are o mireasma extrem de puternica, mai ales cand geamul raclei este deschis.

Last edited by glykys; 30.01.2011 at 18:03:49.
Reply With Quote
Vechi 30.01.2011, 18:24:13
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
O particica din moastele Sfantului Grigorie Decapolitul sunt si la biserica Hagiu din Bucuresti, pe langa Hala Traian.

Intr-adevar, anmite moaste au un miros ffff fin, de abia perceptibil. Insa mana Sfantului Nicolae de la biserica Sfantul Gheorghe Nou, are o mireasma extrem de puternica, mai ales cand geamul raclei este deschis.
Multumesc, glykys. Cand vin in Bucuresti voi merge la aceasta biserica.

Dar nu este neaparat nevoie sa simtim mirosul de sfant, atata timp cat toti sfintii ne raspund la rugaciuni si ne ajuta neintarziat la ele. Multumim lui Dumnezeu, ca Biserica Ortodoxa este atat de bogata in sfinti.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Episcopii catolici Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 145 16.11.2016 08:14:07
Pentru catolici Hartford Intrebari utilizatori 17 08.05.2012 19:43:13
"sfinti catolici" umilinta Biserica Romano-Catolica 7 04.04.2008 10:31:14
Ortodoxi-Catolici daniel7 Stiri, actualitati, anunturi 1 03.12.2007 18:39:42
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie alecsandru Biserica Romano-Catolica 18 20.04.2007 19:46:05