![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru ca mai ramane sa te si credem! Eu macar credeam despre dta ca poti sa distingi albul de negru... ca poti recunoaste cand gresesti..dar va d ca tii sa ti se dea permanent dreptate chiar si atunci cand si tu stii ca nu ai! Nu mai insinua ca spun unele lucruri pe care nu le-am spus.Nicaieri nu am spus ca acele frumuseti din Slovenia, Polonia, Germania, etc .nu exista...aveam pretentii de la dvs dle doctor! A incerca sa schimbi sensul afirmatiilor cuiva este tot minciuna,bine?
|
||||
|
||||
![]()
Zaharia
A tine sa ti se dea tot timpul dreptate este ..ceva...luciferic!...dar dta esti dl doctor Zaharia...si ai intotdeauna dreptate Sa ai o seara cu pace! Eu voi uita pt.totdeauna ca ne-am cunoscut!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu am avut treba cu tine sau cu altcineva . Eu am vrut sa-l felicit pe fratele Cristian pt. ceea ce face si sa confirm ca eu sunt nationalist , deoarece ortodox cred ca se stie preabine, si iubesc mai mult Romania decit alte locuri care sunt cel putin la fel de frumoase . Si claie peste gramada, intevi dumneata ! Rea inspiratie ai avut ! Si ma repet: inca nu-ti poti reveni . In cazul acesta eu ma opresc aici deoarece cadem in ridicol ! NB: 1. nu stiu despre care cuvinte pui problema originii deoarece despre versuri am indicat ! 2. nu imi da dreptate; nu ai la ce sa imi dai aceasta dreptate ! Pt. ce ai stresul acesta cu dreptatea in legatura cu mine ? Te impovarezi fara rost ! Dar ma rog , este iarasi treba ta ! 3. te rog nu mai fi asa malitioasa ! Mai ales ca este totul gratuit ! 4. ma rascolesti complet cu mesajele tale de adio ! M-ai lasat fara un cuvintel ! Ei, asa suntem noi femeile, malitioase !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 24.01.2011 at 22:53:08. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Cristian Pomohaci | nutzy | Mari Duhovnici si predicile lor | 332 | 26.05.2013 15:37:11 |
Cristian Gog si,, Romanii au talent" | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 123 | 19.05.2012 12:05:55 |
Cristian Pomohaci | maxx2000ro | Generalitati | 14 | 05.05.2010 13:54:24 |
Cristian pomohaci | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.07.2009 19:32:37 |
|