![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||

![]() Acest om care s-a jertfit pentru HRISTOS,ar fi implinit azi 24 ianuarie 2011,varsta de 90 de ani.I se cuvine cred din toata inima sa-i cantam ,,VESNICA POMENIRE''.Este Valeriu Gafencu care la 31 de ani a renuntat la viata trecatoare pentru cea alaturi de HRISTOS,Cerul de deasupra Romaniei este plin de martiri intru HRISTOS pe care se cuvine sa-i cinstim cum se cuvine,jertfa lor fiind caramida vie in temelia Bisericii Ortodoxe Romane.Dumnezeu sa-L pomeneasca vesnic intru Imparatia Sa.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Frate Cristian , sa fi binecuvintat pt. neobosita ta nevointa de a ne posta particele din sufletul nostru numit ,,Romania"  sau ,,Sfintii Romani". 

Frumusetile lui D.zeu sunt pe dearindul pe pamintul Sau , Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Germania si altele multe , dar Romania este cel putin la fel de frumoasa ca si acelea . Nu te obliga nimeni sa le vezi si sa te incinti dar daca nu voiesti asta nu insemneaza ca nu exista . O fi chestie de optica (adica de vedere) dar este si de suflet ! (Este f. posibil sa fi incurcat putin threadurile ! Dar este mica impietatea !) 

Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 24.01.2011 at 21:47:06.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Ti-o spun in fata-le intorci ca la Ploiesti, dupa cum iti place. Rasucesti adevarul sau il interpretezi dupa cum ai chef. Eu m-am revoltat pt. ca Traditie1(care probabil esti chiar tu cu alt nume de user, te banuiesc ca ai mai multe conturi deschise aici -fii sanatos!!-) deci m-am revoltat pt ca denigreaza Romania si romanii si tot timpul ii salta pe ceilalti!!!! Unde am spus eu ca celelalte frumuseti nu exita?! o fi existand bre dar ce ce cauta p-aicea sa-i denigreze pe romani? RUSINE si tie ca te pretinzi cu obraz subtire sa te pretinzi ca nu vezi! Vai tie ca tii cu lupul!! (sau esti chiar el? Pace tie!!! 

1.Toate respira prin darul lui Dumnezeu! 2. Oricat ai fi de bun, nu esti suficient de bun! 3. Omul smerit poate sa miste astrele!  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Ce dulcica esti, si ai atita haz, vorba poetului : ,,astfel spuse mititica /dulce netezindu-mi parul/eu am ris , n-am zis nimica/dar ea spuse adevarul" (eternul Eminescu- Floare albastra !) Desi imi pare rau ca ti-am scris versuri deoarece observ ca te descurci greu la limba romana. Ce limba materna ai tu ? NB : nu te ocupa cu lucruri slabe; nu cred ca-ti face cinste ! 

Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 24.01.2011 at 23:05:49.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Eu stiu si pot sa ma exprim foarte corect gramatical romaneste, dar dta tot tii cu lupul! Daca te faci ca n-ai priceput ...era o exprimare sugubeata! Hai, nu te supara! Iarta-ma pe mine pacatoasa! Dar alta data nu te mai faci ca vezi ceva acolo unde este altceva doar pentru a ti se da dreptate.Bine?! ![]()  

1.Toate respira prin darul lui Dumnezeu! 2. Oricat ai fi de bun, nu esti suficient de bun! 3. Omul smerit poate sa miste astrele!  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul .  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Pentru ca mai ramane sa te si credem! Eu macar credeam despre dta ca poti sa distingi albul de negru... ca poti recunoaste cand gresesti..dar va d ca tii sa ti se dea permanent dreptate chiar si atunci cand si tu stii ca nu ai! Nu mai insinua ca spun unele lucruri pe care nu le-am spus.Nicaieri nu am spus ca acele frumuseti din Slovenia, Polonia, Germania, etc .nu exista...aveam pretentii de la dvs dle doctor! A incerca sa schimbi sensul afirmatiilor cuiva este tot minciuna,bine? 

| 

| 
||||

| 
||||
| 

Zaharia 

A tine sa ti se dea tot timpul dreptate este ..ceva...luciferic!...dar dta esti dl doctor Zaharia...si ai intotdeauna dreptate Sa ai o seara cu pace! Eu voi uita pt.totdeauna ca ne-am cunoscut! 

| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Eu nu am avut treba cu tine sau cu altcineva . Eu am vrut sa-l felicit pe fratele Cristian pt. ceea ce face si sa confirm ca eu sunt nationalist , deoarece ortodox cred ca se stie preabine, si iubesc mai mult Romania decit alte locuri care sunt cel putin la fel de frumoase . Si claie peste gramada, intevi dumneata ! Rea inspiratie ai avut ! Si ma repet: inca nu-ti poti reveni . In cazul acesta eu ma opresc aici deoarece cadem in ridicol ! NB: 1. nu stiu despre care cuvinte pui problema originii deoarece despre versuri am indicat ! 2. nu imi da dreptate; nu ai la ce sa imi dai aceasta dreptate ! Pt. ce ai stresul acesta cu dreptatea in legatura cu mine ? Te impovarezi fara rost ! Dar ma rog , este iarasi treba ta ! 3. te rog nu mai fi asa malitioasa ! Mai ales ca este totul gratuit ! 4. ma rascolesti complet cu mesajele tale de adio ! M-ai lasat fara un cuvintel ! Ei, asa suntem noi femeile, malitioase ! 

Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 24.01.2011 at 23:53:08.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Eu cred că la limba română se descurcă destul de bine. Doar că la "literă" se pare că se poticnesc alții... .  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Parintele Cristian Pomohaci | nutzy | Mari Duhovnici si predicile lor | 332 | 26.05.2013 16:37:11 | 
| Cristian Gog si,, Romanii au talent" | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 123 | 19.05.2012 13:05:55 | 
| Cristian Pomohaci | maxx2000ro | Generalitati | 14 | 05.05.2010 14:54:24 | 
| Cristian pomohaci | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.07.2009 20:32:37 | 
| 
 |