![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Trebuie sa traiesti pentru ca sa cresti copilul si sa-l vezi la casa lui...
|
|
|
|||
|
|||
|
Vad ca mesajele vin catre tine si asta e bine,oamenii nu sant indiferenti. Crede cu toata puterea ca lucrurile sant deja rezolvate si se va infaptui.Probabil in acest moment traiesti din pensia copilului,nu te mai gandi la <investitor >,inchide capitolul ca si cand nu ar fi existat,nu te mai imprumuta caci trebuie sa restitui,fa o pauza de ...asa -zise cautari,stai linistita cu tine si sufletul tau,solutiile se indreapta catre tine. Dar trebuie sa crezi din toata fiinta ta,nu lasa nelinistea sa te cuprinda.Si mai ales < nu desnadajdui >. Domnul e cu tine !!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Este trista istoria ta.
Totusi ce mi-a sarit in ochi e ca te plangi cel mai mult de lipsa banilor. Cred ca ar trebui sa incerci sa muti accentul pe celelalte probleme si sa le rezolvi pe ele mai intai. De exemplu problema relatiei cu fostul partener. Ar trebui sa incerci sa-l uiti si sa-ti vezi de viata ta. Daca inca mai ai relatii sexuale cu el e si mai grav (inclusiv privit de sus). Ai fost pe la vrajitoare vreodata? Situatia materiala trebuie sa te preocupe dar nu trebuie sa fie pe locul intai. Eventual incearca sa fii sincera cu tine insuti. Faptul ca astepti "investitori" cu 20.000 euro mi se pare un pic naiv. Investitiile vin doar daca au de castigat. Nimeni nu vine sa faca o investitie pt ca ai tu nevoie de bani. Daca acela este neserios si a vorbit doar sa se dea interesant atunci nu mai are rost sa astepti. Poti da niste detalii minime despre ce fel de "investitie" e vorba? Incearca sa fii sincera cu tine insuti.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Slava Domnului!
Bine ca ai trecut peste si sa speram ca atunci a fost momentul cel mai dificil. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
|
Si eu sper ca atunci sa fii fost cea mai grea cumpana...
|
|
|
|||
|
|||
|
Buna seara!
Va doresc sarbatori pascale fericite, cu multa liniste sufleteasca, bucurii duhovnicesti si iubire! Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va binecuvanteze pe toti! Doamne ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
Și eu îți urez, dragă Maria, un Paște fericit!
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nu mai stiu... | Marcus | Nunta | 23 | 19.11.2016 22:27:42 |
| Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 20:53:52 |
| nu stiu ce sa fac , ajutati-ma | allex_adriana | Nunta | 17 | 14.03.2011 22:08:08 |
| Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 09.12.2010 00:54:23 |
| Nu stiu ce sa fac.... | Valy76 | Pocainta | 14 | 26.07.2010 21:48:15 |
|
|